Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon sok nehezítő körülménny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok nehezítő körülménnyel ti hol találtátok meg a párotokat? (30 körüli nők.)

Figyelt kérdés

Nem vagyok partiarc, nem szeretek társasjátékozni.

A netes társkeresés nem jött be, csoportos túrákat próbáltam, de ott egyfelől a sok, hosszú megállás zavar, másfelől brutál sok emberes kirándulások ezek. Szóval ebből lejöhet, hogy introvertált vagyok. Fontos számomra az egészség, ráadásul krónikus betegségek miatt vonatkozik is rám néhány előírás. Esténként nem nézek filmeket, hanem videókat nézek és cikkeket olvasok arról, ami érdekel. Fogalmam sincs, mikor néztem legutóbb filmet. A hideget kedvelem, a meleget nem bírom. Életemben egyszer szeretnék vízpartos nyaralást, de amúgy a városnézés és a túrázás vonz. Külföldre szeretnék költözni, legalább 1 évre, de inkább végleg.

Hatalmas igényem van az egyedüllétre. De tényleg hatalmas. Épp ezért is nem túlzottan gondolkozom a gyerekvállalásban, ha nagyon úgy alakul, akkor 1-et...

Ráadásul már huszonéveim elején lassan haladós voltam. Az exem is úgy hódított meg, hogy sok séta, sörözés, teázás, városnézés volt és a csók, egyebek ezek után.

Mostanra meg megszoktam az egyedüllétet. Az, hogy a második találkozás végén csók, a harmadikon már kussban ölelkezés és a harmadik-negyedik héttől heti 3 tali, nálam nem működik. Lehet, hogy 2 hónapig szemben kell üljön velem és szimplán beszélgetnie, mire bennem kialakul a vonzódás. (De közös programon keresztüli ismerkedésnél ezzel nem lenne ilyen gond ebben a formában.)

Szóval a netes nem működik.

Élőben a csoportos sport az egyetlen, de túl nagy a csoport, illetve az engem igazán érdeklő sporthoz még gyenge vagyok. Több naposhoz túl nagy a csoport, túl sok az inger és nem tudom tartani az előírt étrendemet.

Ha meg valakivel oda jutnánk, hogy randik, akkor nagyon lassú vagyok.

Ha meg a kapcsolatig, akkor nagyon nem olyan vagyok, mint az átlagember.

Bántásokat nem kérek, anélkül is tudom, hogy nehéz esetnek számítok.

Inkább az érdekelne, hogy aki szintén "nehezebb eset", de már a kezén a gyűrű (értsd: boldog a párja mellett), az hogyan és hol ismerte meg a párját?

2023. máj. 8. 10:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Miért, ennyire rossz?

Exemmel nem éltünk együtt, de minden nap több óra találkozót igényelt.

Azért az, hogy valaki tudjon rólam, része legyen az életemnek, én is az övének és közös programok legyenek, hiányzik.

2023. máj. 8. 12:18
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Én is olyan vagyok, mint te, csak pasiban. Remélem, ez reményt ad neked, mint ahogy te is reményt adtál nekem :)
2023. máj. 8. 12:54
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk nehezítő körülménynek hívni saját magadat elég furán hangzik..:S
2023. máj. 8. 12:57
 14/22 anonim ***** válasza:
58%

Neked nem kapcsolat kell hanem egy élő ruhafogas amit le tudsz akasztani ha van hozzá kedved.

Vannak ilyen madarak akiknek megfelel ez is de a legtöbbünknek nem.

2023. máj. 8. 16:35
 15/22 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek, csak annyit látok magamon, hogy sokmindenben eltérek a tömegtől. A tömeg is ragaszkodik a saját dolgaihoz, de azok hasonlóak, nálam meg nem.

De ha ennyire nagy baj, hogy fontos nekem a sport, az étrendem és szívesebben utazom kirándulós helyre... Akkor lehet nem erre a világra vagyok való és jobb egyedül.

2023. máj. 8. 19:39
 16/22 A kérdező kommentje:

Ráadásul azt is úgy veszem észre, hogy valószínűleg az átlagnál magamnak valóbb vagyok, hogy olykor mondja valaki, hogy pl home office-ban nem szeretne lenni, ha egyedül lakna, vagy kérdez engem, nem rossz-e egyedül lakni és ilyenkor megijedek, hogy (komoly) baj van velem?

Különben észre se venném a dolgot, én is szeretek barátokkal találkozni, a melóban másokkal együtt enni, teázni-kávézni, hiányzik, hogy valakivel kölcsönösen egymás élete részei legyünk.

Tehát HA azzal van a baj, hogy magamnak való vagyok.... Tényleg, ennyire?

Meg miért nem azt veszitek észre rajtam, hogy KERESEM a módot az ismerkedésre?

Mondhatnám, hogy nem sikerül, de keresem a módot helyette.....

2023. máj. 8. 19:49
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
Én is teljesen ilyen vagyok,sosem volt esélyem se a kapcsolatra. 24/l
2023. máj. 8. 22:07
 18/22 anonim ***** válasza:
42%
A #15-6 os válaszodban magamra ismertem mert én is ilyen vagyok DE korábban a kérdés kifejtésénél nem jött át csak az, hogy nem tudnál elköteleződni igazán mert a saját kis világodba nem fér bele más csak mint édesítőszer. 14
2023. máj. 9. 15:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Ok, van "saját kis világom", de akkor a meleg időt kedvelő, vízparti utazást szerető, filmfaló embereknek is van, csak ők a tömeg.

Tény, hogy a nehezítő körülményeket soroltam fel a kifejtésben, hogy az eddigi ismerkedési módok nem működtek, hogy külföldre akarok menni, hogy a hideget szeretem stb, de nem kellene olyan mentalitással olvasnotok, hogy egy utolsó izé vagyok, aki kösse fel magát, mert nem alkalmas az életre...

2023. máj. 10. 07:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Bármiféle konkrétumok nélkül az jött át, hogy nem tudnál együtt élni egy olyan emberrel aki nem te vagy csak mellette.

Itt nem az a baj, hogy mennyire mást szeretsz mint a tömeg ami nem is lehet baj.

Szerintem a te esetedben fontosabb a kivel mint a hol. Ha jó lesz a kivel aki nem kapkod ráér, akkor lesz siker.

2023. máj. 10. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!