Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet találkozni azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet találkozni azzal a sráccal, akivel csak szex volt köztünk? Nem gáz ha találkozora hívom?

Figyelt kérdés
Mármint más városban élünk( emiatt nem is lett köztünk akkoriban több), de most úgy alakult, hogy megyek abba a városba, ahol el.
2023. máj. 7. 23:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Eddig egyszer feküdtünk le, úgyhogy én nem gondolnám, hogy az lenne a baj, hogy megunt volna.
2023. máj. 8. 10:23
 12/25 A kérdező kommentje:

Meg szerintem én kezdek tobbet érezni.

Mármint én nem csak a szex miatt szeretnek vele talalkozni, meg az sem lenne baj ha nem feküdnenk le egymással ( mondjuk jo lenne), de én csak látni szeretnem őt

2023. máj. 8. 10:26
 13/25 anonim ***** válasza:

Te dolgod, de bizony egyszeri alkalom is elég ahhoz, hogy megunjon, ha csak szex miatt érdeklődött végig, ha meg még korrekt is volt, hogy kapcsolatot nem szeretne, akkor egyértelmű, hogy mást nem is akarna továbbra se.

Mellesleg az, hogy te többet érzel és odavetnéd magad neki, hogy hátha beléd szeret a legnagyobb butaság és kétségbeesettség, ami létezhet. Miért nem lehet vele csak talizni, hogyha vevő rá, ismerkedni, vagy őszintén elmondani, hogy ez van? Persze lehet, hogy hazudni fog, lehet, hogy őszinte lesz. De hogy te megbeszélés nélkül aláfeküdnél óriási szánalmas meg se haragudj. Nem fog belédszeretni különben, mert te se szereted önmagad. Olyan nőbe nem lehet belészeretni, aki az ezüst tálcán kínálja fel magát miközben tudja, hogy csak ürítésre szolgál, vagy minimum sejti. De hajrá, aztán ha nem jön össze, akkor vess magadra.

2023. máj. 8. 10:37
 14/25 A kérdező kommentje:
Ennyire nyilvánvaló, hogy nem szeretem magamat?
2023. máj. 8. 10:44
 15/25 A kérdező kommentje:
Ennyiből rajottel?
2023. máj. 8. 10:45
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát bocsi, de ja:

"Meg szerintem én kezdek tobbet érezni.

Mármint én nem csak a szex miatt szeretnek vele talalkozni, meg az sem lenne baj ha nem feküdnenk le egymással ( mondjuk jo lenne), de én csak látni szeretnem őt"

2023. máj. 8. 10:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Akármikor felajánlhatta volna, hogy talizzatok, hogy ismerkedjetek, barátkozzatok, szexeljetek, ugye? Írkáltok, akkor miért nem tette meg? Vagy azért, mert nem akar, vagy mert van más a képben. Akkor te minek akarod, hogy talizzatok, sőt szexeljetek? Érthetetlen komolyan.
2023. máj. 8. 10:58
 18/25 A kérdező kommentje:

Én sem értem magamat.

Igazából nagyon hianyzik.

Annyira jol ereztem magamat vele.

És ő volt az aki azt mondta hogy továbbra is tartsuk majd a kapcsolatot.

Ő az aki mindig ram ir.

Talan azért nem kéri hogy találkozzunk mert nem egy helyen élünk.( vagy én már nem tudom)

2023. máj. 8. 11:04
 19/25 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de ha valakit érdekelsz akár csak szexre is az megy utánad, vagy akar talizni félúton. Indulj ki abból, hogy amikor szexre került sor, akkor ott volt. 😂

Aki arra nem képes, hogy azt írja, vagy mondja, hogy:

"Bébi gyere egy körre!" vagy:

"Talizzunk még, nekem ez kevés!" az nem kíváncsi rád igazából: talonban tart "rosszabb" időkre, vagy elég neki az online felület, mással jobban el van ott helyben [barátnő, vagy szerető(k)].

2023. máj. 8. 11:10
 20/25 A kérdező kommentje:

Vagy még az is lehetséges, hogy nem akar komoly kapcsolatot és emiatt ki használni sem szeretne.

Nem?

Mi lehet velem a baj??

2023. máj. 8. 11:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!