Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El fogom rontani azzal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogom rontani azzal hogy túl domináns vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja randizok egy sráccal tinderről.

Fizikailag mindenképpen 0 vagyok hozzá képest több mint 20 cmvel magasabb és sokkal izmosabb is a vállai is 2X olyan szélesek, de személyiségre én sokkal erősebb vagyok.

Már az eleje óta én vagyok aki irányít én hívtam el az első randira én mondtam hogy mikor hol stb... Tudom hogy mindenki azt mondja hogy egészséges kapcsolatban a férfi a vezető de én így most nagyon boldog vagyok mert egyrészt emiatt a körbe rajongás miatt amit kapok tőle megszűnt egy nagyon erős szeretethiány bennem, másrészt az önbizamnak is nagyon jól tett, illetve őszintén őszintén sexuálisan is izgalmasnak tartom hogy egy fizikailag ennyivel erősebb férfit én irányítok.

Viszont félek hogy ő ezt megfogja unni és emiatt elveszíthetem...

2023. máj. 7. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem biztos, lehet neki is bejön, hogy te vagy a dominánsabb. Ha zavarja és elnyomva érzi magát, akkor valóban lehet probléma ebből.
2023. máj. 7. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Igazából nem vagy domináns, ha félsz. Ezt biztosan ő is érzi.

Nem a centik és a fizikai erő a fontosak agy felnőttek közötti kapcsolatban.

Dirigálni pedig csak annak tudsz, aki hagyja. Lehet, hogy te fogsz előbb kiszállni.

2023. máj. 7. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Ő egy férfi persze, hogy fizikailag erősebb... Mi van? De neked attól nem kell dominánsabbnak lenni egyáltalán, egy kapcsolat arról szól, hogy megegyeztek, ketten vagytok benne.

Ne haragudj, de beteg vagy a fejedre?

2023. máj. 7. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Engedd, hogy megérjen, felnöjjön a feladathoz melletted. Ne uralkodj rajta, hosszútávú, stabil partnert akarsz magadnak, ne kontroláld. Gondolom nem egy eunuchot szeretnél hosszútávon magad mellett, hanem egy hús-vér férfit, akinek átadhatod a jelenleg nálad lévő stafétabotot.

Rajtad áll minden.

2023. máj. 7. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Van, akinek ez jön/jönne be, így nyugi. Nekem is bejönn egy ilyen nő.
2023. máj. 7. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

Próbákban tudod edzeni az adott férfit, helyzetekbe rakva, folyamatosan lelkileg erősíteni. Mint egy erőnléti edzés pl. Mennél többet edz, annál jobban válik kitartóvá, és erősödik meg. Mire egy tényleg nagyon kemény helyzethez értek, már megerősödve fog melletted állni, veled együtt-nem melletted, vagy nem lelépve mellőled.

Apának sem születik egyetlen férfi sem, ahogy anyának sem egyetlen nő sem. Mindegyiknek fejlődni kell, csak az a nem mindegy, hogy egyedül próbálsz fejlődni, vagy van melletted segítség, egy húzó erő. Lásd Rocky Balboa clip.

2023. máj. 7. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Tehát hónapok óta ismerkedtek de nem jottetek meg össze. Komoly kapcsolat lehet.
2023. máj. 7. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Manipulálhatod hónapokig. Aztán úgyis visszanyal a fagyi!
2023. máj. 7. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Azért irányítod, mert hagyja, egyébként ne legyenek illúzióid, ő sem nettó idióta.

Amúgy, ha irányítanád nem "ismerkednétek", hanem már összejöttetek volna. Ez mégsem történt meg, ugyanis Ő nem akar felcsípni.

Bocs, élvezi az ingyenpncit és ennyi, semmit nem akar tőled, csak a szexet.

Ha akarna téged, felszedne :D De áltasd csak magad, itt te vagy, akit az orránál fogva vezetnek, nem is kicsit.

2023. máj. 8. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!