Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok jó a csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jó a csajokkal beszélgetésbe akkor jó ötlet lenne, ha tinderen a chat gpt beszélgetne a csajokkal helyettem?

Figyelt kérdés

2023. máj. 5. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Chad takes your women

Chad(GPT) takes your job.

2023. máj. 5. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Chad(GPT5) takes your job.
2023. máj. 5. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Csinálj szuper sportos állatot meg BMW.
2023. máj. 6. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Jó lenne egy olyan algoritmus, ami előre kiszűrné a haszontalan* állományt.

*haszontalan az én szememben az, aki kötekedik, aki nem is társat keres, csak unatkozik, aki nem válaszol, aki bejelöl, de vissza se köszön stb. Az ilyen retardáltakat leszűrné az AI és csak a potens, hasznos, talizni és ismerkedni akaró nőkkel kellene nekem leveleznem.

jan. 12. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!