Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dagi nők, inkább sportos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagi nők, inkább sportos vagy szintén testes pasira vágytok?

Figyelt kérdés

Én személy szerint sportos vagyok és az a tapasztalat h a dagi nőknek általában bejövök..

Nemtudom szerintem ha én dagi lennék akkor nem akarnék vékony nőt..

Eleve hogy néz az már ki h egy vékony pasi sétáltat egy dagit?

2023. máj. 4. 13:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, mit szólnék egy építőiparban dolgozó férfihez. Ha megfog a személyisége és nem egy sudribunkó, akkor miért mondanék élből nemet? Netes ismerkedéskor ellenben, amint elmondom a koromat vagy a testsúlyomat, a többi már nem érdekli a partneremet. :D Nekem fontosak a belső értékek, sokkal fontosabbak, mint a külsőségek, valószínűleg ezért volt 2 méteres és 150 kilós barátom, meg 170 centis 63 kilós barátom is.
2023. máj. 4. 17:11
 12/27 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, de sportos férfi vagyok. Csak a molett, kövér nők jönnek be. Ez így kb. kódolva van, ugyanolyan, mint akinek a Rubint Réka vagy mittomén testalkat a zsánere. ;)

Ha lenne érdeklődő hölgy, szívesen beszélek vele. :)

2023. máj. 4. 19:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Nonszensz h te dolgozol csomót az edzőteremben azért h burger queeneket dugj :D mi lesz ha a dagi nőd kedvet kap majd az edzéshez melletted? :)
2023. máj. 4. 20:07
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
Csatlakozom a 12-eshez.Nekem csak a rendkívülien kövér,150 kg+os nők tetszenek,de akár 200 kg-os lehetne.Ez van,ilyen az ízlésem,pedig én sportos férfi vagyok.
2023. máj. 4. 21:04
 15/27 A kérdező kommentje:
Kamuuu :DD
2023. máj. 4. 22:44
 16/27 anonim ***** válasza:
55%

Nem, az régen rossz, ha azért dolgozol az edzőteremben, hogy nőknek vágódj be.

Első sorban maga miatt jó, ha az ember teszi: hogy erősebb, egészségesebb, magának jobban tetsző alkatú legyen, jobban érezze magát a bőrében. Az, hogy esetleg mások is felfigyelnek erre csak pozitív mellékhatás. :)

2023. máj. 4. 22:55
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
14.vagyok:nem kamu,őszintén rajongok az extrém kövér nőkért.Vonzanak a hatalmas idomok.
2023. máj. 5. 07:08
 18/27 anonim ***** válasza:
44%
Egyetlen éppeszű pasinak se kéne tehén nő. Nyugodtan meg lehet sértődni de attól még ez így van feministák.
2023. máj. 5. 07:12
 19/27 anonim ***** válasza:
43%

Itt valami nagyon félre ment. A feminizmus NEM aról sól, hogy kövér nőknek lehessen top modell pasija. Ennek az ideának semmi köze ehhez.

A feminizmus arról szól, hogy a két nem rendelkezzen azonos jogokkal. Azaz pl. munkahelyen ugyan azért a munkáért ugyan annyi fizut kapjon egy férfi és egy nő (sajnos ez mind a mai napig a legtöbb esetben nem így van, akkor sem, ha amúgy a nő, aki kevesebbet keres maximálisan jól elláőtja a feladatokat pont ugyan úgy/jobban mint férfi kollégái) vagy hogy nő is tölthessen be vezetői szerepet, de utasítsák vissza csupán azért, mert mondjuk a mésik pályázó férfi.

A társadalmunk hímsoviniszta (azaz a férfiaknak alapvetően több lehtőségük és joguk van/volt). A feminizmus ezzel szembe szegülve arra törekszik, hogy mindenkinek egyenlő lehetőségei, jogai legyenek nemtől függetlenül.

Az, hogy egyesek "feminizmus" jeligével a nőket igyekeznek előtérbe, előnybe helyezni egyenetlenül, nem feminizmus. A feminizmus valójában egyenlő jogokat követel. Egyik nemnek sem többet.

2023. máj. 5. 13:31
 20/27 anonim ***** válasza:
39%

#18 itt a gyakorin csomó kamu van, ne aggódj. A valósághoz köze nincs. Én 10 éve kondizok, egy, ismétlem, egy darab izmos pasit nem láttam még kövér nővel, főleg nem 150 kilóssal :D Alapból olyan távol áll egymástól az életmódjuk, mint ide a Mars, aki a sportos életmódot szereti, az a párjában is ezt keresi (ahogy én sem jönnék össze olyannal, aki nem kondizik és nem izmos).

Meg itt minden pasi sportosnak mondja magát, mert azt is sportnak veszik, ha lesétálnak a boltba, vagy évente kétszer felülnek biciklire. Nehogy azt hidd, hogy izmos Brad Pittek írogatják ide, hogy a hájpacnikra buknak.

2023. máj. 5. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!