Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dagi nők, inkább sportos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagi nők, inkább sportos vagy szintén testes pasira vágytok?

Figyelt kérdés

Én személy szerint sportos vagyok és az a tapasztalat h a dagi nőknek általában bejövök..

Nemtudom szerintem ha én dagi lennék akkor nem akarnék vékony nőt..

Eleve hogy néz az már ki h egy vékony pasi sétáltat egy dagit?

2023. máj. 4. 13:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%

Volt két dagi nőm, 80+, 100+ voltak. Én 180 magas vagyok, 65 kiló, az ajtó alatt beferek 😂

És mindkét lánynak én voltam az esete, mármint a vékonyabb pasik.

2023. máj. 4. 13:05
 2/27 anonim ***** válasza:
62%
Te mekkora egy paraszt vagy...
2023. máj. 4. 13:06
 3/27 anonim ***** válasza:
49%
Személy szerint egyikre sem. Nekem az átlagos testalkatú pasik jönnek be. Akiknek van egy kis hasuk.
2023. máj. 4. 13:06
 4/27 anonim ***** válasza:
45%
Nyilván mindenkinek a sportos fit emberek jönnek be, akkor is, ha ők maguk max. csipszzabálásból űznek sportot.
2023. máj. 4. 13:08
 5/27 anonim ***** válasza:
21%

A feminizmus következtében mert ott tartunk, hogy legrútabb bányarém tehén nőknek se jó a szintjükön lévő pasi(szegény kicsit pocakos gyári munkás) és nekik is csak az álom pasik jók(kigyúrt,magas pénzeszsák)

Ami valljuk be elég abszurd

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

2023. máj. 4. 13:56
 6/27 anonim ***** válasza:
61%

Nem azért nem kell a gyári munkás, mert nem tehetős, hanem azért, mert szellemileg valószínűleg nem vagyunk ugyanazon a szinten. Én egy diplomás, nagydarab nő vagyok. Inkább egyedül, mint egy olyan férfival, akit nekem kell eltartani vagy megtanítani arra, hogy az élet alapvető összefüggéseit átlássa és megértse.

Természetesen általánosítottam a kommentben, ahogyan te is. Nem gondolom, hogy a gyári munkás nem lehet olvasott, művelt.

2023. máj. 4. 14:31
 7/27 A kérdező kommentje:
És egy építőipari jó fizikumú férfihez mit szólnál? :)
2023. máj. 4. 14:34
 8/27 anonim ***** válasza:
62%

Az, hogy kinek mi tetszik nem a testi adottságoktól, hanem az illető ízlésétől függ.

pl. akkor is a párom fog tetszeni ha felszedek 10 kg-t és akkor is ha ugyan ennyit leadok. :')

A kérdés abszurd, mivel két teljesen független tényező közötti összefüggésre alapoz.

2023. máj. 4. 15:23
 9/27 anonim ***** válasza:
34%
#8 ja, csak az ember a lehetőségeivel is tisztában kell legyen. Míg fitten formásan mind a 10 ujjadra jut 3 jó pasi, addig mondjuk +20 kg-val már messze nem.
2023. máj. 4. 15:27
 10/27 anonim ***** válasza:
67%
#9 nem az volt a kérdés, hogy dagiként milyennek látod az esélyedet a sportosabb alkatúaknál, hanem hogy milyen alkatúra VÁGYIK. Az pedig adott esetben lehet olyan is, akinél esetleg nem látja reálisnak, hogy lenne esélye.
2023. máj. 4. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!