Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kivándorlásnak mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kivándorlásnak mekkora hatása van, a párkapcsolati piacra?

Figyelt kérdés

#kivándorlás #párkapcsolati piac #Hatása van a piacra
2023. máj. 4. 12:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
hát ha jártál is, épp csak körbebóklásztál, mert kvára csak a felszínt kapargatod...
2023. máj. 4. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem érted a piac fogalmát... Olyan, mintha azt mondanám, hogy nem működik a gépjármű piac, mert 500.000 forintért szeretnék megvenni egy Ferrarit. Senkit sem érdekel, hogy melyik kövér vagy sovány nőnek milyen elvárásai vannak vagy nincsenek... Az jut, ami jut.
2023. máj. 4. 13:58
 13/19 A kérdező kommentje:
12. Kereslet, kinálat, mit nem lehet ezen érteni? Annyira nem bonyolult.
2023. máj. 4. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Joh, oké, a lényeg, hogy érdmei hatással nincs a párkapcsolati piacra. Ennyi.
2023. máj. 4. 17:30
 15/19 A kérdező kommentje:
14. Tehát azt állítod hogy, a nők ugyanolyan arányban vándorolnak ki mint a férfiak?
2023. máj. 4. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Öhm... ehhez hasonlót sem állítottam...
2023. máj. 4. 17:56
 17/19 Hans Pötterman ***** válasza:
60%
Erre nemtudod ráfig k h balfasz vsgy
2023. máj. 4. 18:30
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem, a parkapcsolati piacon valo megjelenes nem azt jelenti, hogy kiteszes a szart az ablakba es rairod, hogy lehet erdeklodni. Akkor leszel a piac resze, ha van olyan termeked, amit el tudsz adni, mert van ra kereslet. Aki csak hirdetget, de nulla eredmennyel, annak nincs fogalma a piacrol. Ne attol kerj tanacsot, semmit sem er a velemenye.
2023. máj. 4. 18:38
 19/19 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Na ácsi! Én csak bevagyok rúgva nem vagyok incel! Itt ül az asszony mellettem!

Egyszerűen csak már pavlovi reflex ennyi év gyk után,hogy az ilyen kérdéseknêl ahol így tárgyiasítanak "párkapcsolati piac" dumákkal elő embereket,senkinek eszébe se jusson értelmes választ írni mert minek? Ez még bebaszva is megmaradt! Kérdésednek sincs több értelme mint a válaszomnak! Na písz✌️

2023. máj. 4. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!