Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal férfiak, ha egy ismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiak, ha egy ismeretlen csaj rátok írna hogy látott titeket, hogy éreznétek magatokat? Mennyire nyugtalanítana ez a szituáció?

Figyelt kérdés

Múlt félévben volt egy srác az egyetemen aki nagyon tetszett. Akkor volt egy óránk együtt, azóta nem láttam. Nem hinném hogy belefutok újra, nagyon nagy az egyetem. Ő szerintem 23 én 21/l.

Nos, ő nem tud a létezésemről de én kiderítettem a nevét és szerintem megtaláltam az Instagramját.

Privát fiókja van és semmi képe, csak egy profilkép amin szintén csak messziről látszódik.

Arra gondoltam ráírok és elmondom hogy tetszik, talán azt is hogy lenne-e kedve esetleg elmenni kávézni, vagy hogy szívesen megismerném, nem tudom valami ilyen béna szöveget írnék.

Viszont nagyon félek hogy ez teljesen ijesztő lenne számára, hiszen én le stalkereztem úgy hogy ő nem is tud a létezésemről. Eléggé szégyellem a szitut:/

Az hogyha nem érdeklem nem baj, de tartok attól hogy screenshotot csinál és valahogy megaláz vagy hogy az egész szituáció rosszul sül el és teljesen lejárattom magam.

Sajnos nem sikerült kiderítenem hogy van-e valakije.

De még ha nincs is, akkor se hinném hogy érdeklem, én picit átlagon aluli vagyok ő meg jól néz ki.

De megesz a fene hogy meg se próbáltam és hogy gyáva voltam hozzá szólni most meg már nem is tehetem, és ezen kattogok.

Mondjuk arra is goldoltam hogy csak megpróbálom bekövetni és majd utána meglátom, de nem hinném hogy egy ismeretlen profilt visszaigazolna (miért is...).

Mit gondoltok?

Ti hogy reagálnátok?

2023. máj. 3. 23:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nyomorék ostoba pitsa. Kb. ezt fogja gondolni.
2023. máj. 6. 16:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Én amikor hasonló helyzetben voltam (nem mondom, hogy nem gondolkodtam 2-3 héten át), végül bejelöltem. Én arra jutottam, hogy ha nem jelölöm be, és soha többet nem látom, és így záródik le a dolog, akkor az sokkal jobban zavarna, és tele lennék még jóval később is a klasszikus, "mi lett volna, ha" kérdésekkel - és megéri vállalni a kockázatot. Hiszen sok veszítenivaló nincs, maximum kellemetlenül érzem magam 1 napig és cringelek, hogy mennyire ciki vagyok :D Ami vacak, igen, de jobb, mint kattogni rajta, hogy mi lett volna, ha.

Egyébként ha ennyire nincsenek közös ismerőseitek, akkor szerintem neked is "csak" ennyi vesztenivalód van. Én nagyon szurkolok :)

2023. máj. 7. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!