Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátzónából lehet valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzónából lehet valahogy barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
Badoon megismerkedtem egy csinos lánnyal. Tegnap este volt a randi jól éreztük magunkat, de azt mondta hogy legyünk csak barátok, úgy érzem hogy barátzónába tett, viszont extrák jó lenne ha összejönne, ha már kapcsolat nem jön össze, mert vonzó lány...
2023. máj. 3. 12:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél magadnak egy szívességet és szrd le!
2023. máj. 3. 12:22
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar szexet, ez elég nyilvánvaló. Talán barátságot sem, csak ez mégis jobban hangzik, mint ha azt mondaná, nem akar semmit.
2023. máj. 3. 12:23
 3/24 A kérdező kommentje:
2. Barátságot biztos akar mert ma is ő keresett például hogy mi van hogy vagyok csináljunk valami programot stb.
2023. máj. 3. 12:24
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Persze. Láttam néhányszor ilyet, velem is volt hasonló. Elég nagy váltás kell az egészhez. Pl.:

- Keress rengeteg pénzt.

- Gyúrd ki magad látványosan.

2023. máj. 3. 12:25
 5/24 A kérdező kommentje:
4. Egyszeri szexhez minek kell sok pénzt keresni?
2023. máj. 3. 12:26
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyet sosem fogod megdugni de legalább szerzett még egy pincsit aki fut utána. És még élvezi is.
2023. máj. 3. 12:27
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem fog lefeküdni veled. Te max viszed programokra míg más dugja
2023. máj. 3. 12:31
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Én se gondolom hogy le akarna veled feküdni se most,se a későbbiekben.

Haverként tekint rád,elviheted ide oda majd amíg nem talál olyan pasit akivel többet is szeretne.

2023. máj. 3. 12:33
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd neki oszinten, aztan lesz vagy nem.

Aki engem baratzonaba rak, azt nagy ivbol kerulom xd

2023. máj. 3. 12:35
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

Eleve azért nem akar veled a továbbiakban randizni, mert nem jössz be neki.

Namarmost, egy szex kapcsolatban a külső jobban számít, mint bármi mas. Tehát ha sima kapcsolatot nem akar veled, ahol a kulson tud dobni a belső és az osszhang, akkor csak szexre ne is gondolj.

2023. máj. 3. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!