Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nokent baratzonabol kikeveredn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nokent baratzonabol kikeveredni? Felnottkent (30-40)

Figyelt kérdés
Szoval nekem ez rossz es en nem almodozom, hogy majd megszerzem. Nokent en nem akarok nyomulni. De tul kobban vagyunk hogy csak ugy felszivodjak. Pedig azt tennem. Nem birom mar a szamomra kinzo sztorijait hallgatni. Tunjek el vagy mit mondjak? Nem akarom neki ezt bevallani hogy odavagyok erte. Meg a korulmenyek miatt amugy se jarhatnank mert kulfoldon el.

2019. jan. 10. 17:12
 1/7 A kérdező kommentje:
*joban
2019. jan. 10. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Én annó bevallottam valakinek, hogy szeretem de utólag rájöttem hogy hiba volt.

A mostani tapasztalataimmal megmondanám neki, hogy nem szeretnék a barátja lenni és lekopnék.

(Nő vagyok én is)

2019. jan. 10. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez a konkrét eset halott ügynek tűnik, csendben lelépnék.
2019. jan. 10. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs jel,hogy tetszel neki,vagy barátságon tùl a pasi érezne valamit,akkor ebben a helyeztben ahogy leírtad,eltűnnék szó nélkül.Nem tudom mi lehetne a hihető kifogás.Sose szoktam ilyet tanácsolni,h szó nélkül dobbantani,mert annyival tartozunk a másiknak de most igen.Esetleg annyit mondhatsz hogy nincs kedvem tovább tartani a kapcsolatot.De akkor meg jön a miértek sorozata.(N)
2019. jan. 10. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha szó nélkül eltűnsz, akkor mindig benned marad a "mi lett volna, ha...". Ha nyíltan bevallod, akkor meg nagy az esélye a csalódásnak. Muszáj kockázatot vállalni.

A kockázatot viszont lehet azzal csökkenteni, hogy ha bár őszinte vagy, nem rohanod le. Pl. egy ilyesmi szöveggel nem vallasz konkrétan színt, de ha nem értelmi/érzelmi fogyatékos a barátod, akkor megérti mit mondasz:

"Úgy érzem, hogy kezdek komolyabban érezni irántad és szeretném magamban tisztázni ezeket az érzéseket. Addig ne találkozzunk."

Ha ő is érez irántad valamit, akkor biztos hogy már erre is reagál valamit, de a "szünetben" előbb-utóbb jelentkezni fog. Ha nem, akkor legalább tudod.

2019. jan. 10. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Bár jóbaráti kapcsolatban éltem csak meg ilyen "szó nélkül felszívódást", de ilyet ne csináljatok! Nagyon mély lelki nyomot, sérülést, hónapokig-évekig tartó agyalást és "miértek" keresését eredményezi a másikban. Lelkileg lerombol, mint mézeskalácsházat a felhőkarcoló dózer.
2019. jan. 11. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
De csak akkor ha szereted,egyébként,le se....
2019. jan. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!