Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mostanában mindenki ritkán ír vissza?
Jól van, végülis igazad van, de miért nem keresel egy másik platformot az ismerkedésre?
Azért a tinder nem arról híres, (főleg manapság) hogy bimbódzó, őszinte, szerelmes kapcsolatok köttetnek ott.
(🤦♂️)
Felvették a csajok ritmusát. Amikor bejött a tinder, egy csomó pasi panaszkodott ezért, de a csajoktól nem lehetett hallani. A srácok rájöttek, hogy milyen az oldal szintje. Már nem akarják vele megváltani a világot, szerelmet találni, hanem úgy használják, mint a másik oldal: Nem fektetnek bele sok energiát és várják, hogy a másik jöjjön. Ha kifognak valakit, aki vihető, akkor a többi már csak tartalék.
Ilyen az, amikor visszanyal a fagyi.
Egyébként mindkét nemből vannak normálisak is, csak valahogy ők az unalmasak.
"ha úgy állsz hozzá, hogy most már inkább nem fektetsz bele energiát, akkor csak mégtöbb csalódás fog érni. Mert a legtöbb nő nem fog komolyan venni."
Azért ez így nem igaz. A tinder eleve a képeken alapszik. Ha valaki annyira bejön, akkor írhat napi 1 mondatot is, elég sok nő menni fog rá. A másik oldalról meg, önmagában a befektetett energiából sem lesz sok.
"Na mindegy, inkább várok türelmesen megint olyan pasira, akivel zökkenőmentes a kommunikáció."
Én pl. ilyen vagyok. Mostanában csak a facebook társkeresőjét próbáltam. Hát, na... Eleve pár matchem lett csak, mert nem vagyok top pasi. Akik meg lettek, szinte alig bírtak értelmesen kommunikálni. Inkább már én nem válaszoltam a végén a többségnek, mert minek?
"de őszintén aki már az ismerkedésbe sem fektet energiát, az a kapcsolatba mennyire fog?"
Pl. én. Az ismerkedés lehangoló, rengeteg idő és energia kell hozzá és úgyis többségében hazugságokba és hasonlókba fut az ember. Csak akkor teszek bele igazán energiát, ha a másikon látom, hogy különleges
A kapcsolat más. Ott már ismerem az embert, bízok benne. Van kötődés. Abba persze, hogy több energiát rakok.
11-nek
Hülyeség. Ugyanannyi esély van rá, mint bárhol máshol.
Tinderen ismertem meg a páromat két éve, azóta együtt is lakunk, most költözünk együtt egy másik lakasba.
24N
Elég sok ismerősöm és barátom van onnan kapcsolatban, szóval ez sem igaz, max a te környezetedben nem így van.
1-2 éves valami? Hat ha már együtt élés van, az nem csak kis valami szerintem, de persze mindenki maga dönti el:D nem tudom meg sürgetni az időt, hogy régebb óta legyünk együtt, de nem is akarom, úgyis alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!