Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen mostanában mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mostanában mindenki ritkán ír vissza?

Figyelt kérdés
Eddig bármikor tindereztem, mindig volt több pasi is, akivel kialakult egy folyamatos beszélgetés, aztán abból (az egyikkel) randi, kapcsolat. Ez akár már aznap, ahogy felregisztráltam. Most ugyanazokkal a képekkel/bioval vagyok fent, mint legutóbb pár hónapja, de valahogy senkivel nincs folyamatos beszélgetés már vagy 2-3 hete. Ők írnak rám, de vagy csak esténként, vagy órák/napok után válaszolnak. Másnak is feltűnt ez vagy csak nekem van most ilyen peches szériám?:D Én nem mennék randira olyannal, akivel nem dinamikus még a csetelés sem.

2023. máj. 3. 10:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Jól van, végülis igazad van, de miért nem keresel egy másik platformot az ismerkedésre?

Azért a tinder nem arról híres, (főleg manapság) hogy bimbódzó, őszinte, szerelmes kapcsolatok köttetnek ott.

(🤦‍♂️)

2023. máj. 3. 12:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Én több párt is ismerek, akik ott ismerkedtek meg. Nekem is volt már onnan 2 éves kapcsolatom is. Pont ugyanannyi esély van rá, mint bárhol máshol.
2023. máj. 3. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert neked! 👍:)
2023. máj. 3. 12:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Hasonlot tapasztalok, bar en inkabb azt, hogy irnak x napig normlisan vagy hetig azutan mar napi 1x aztan napi 0x. Amikor mar ugye komolyra kellene forditani tehat randi.. ilyenkor tunnek el nagyjabol.
2023. máj. 3. 12:15
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 hetekig én senkivel nem írogattam. Mindig pár napon belül elhívnak randira (mármint akivel van jó beszélgetés is, de van, aki egyből randiötlettel indít).
2023. máj. 3. 12:27
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Felvették a csajok ritmusát. Amikor bejött a tinder, egy csomó pasi panaszkodott ezért, de a csajoktól nem lehetett hallani. A srácok rájöttek, hogy milyen az oldal szintje. Már nem akarják vele megváltani a világot, szerelmet találni, hanem úgy használják, mint a másik oldal: Nem fektetnek bele sok energiát és várják, hogy a másik jöjjön. Ha kifognak valakit, aki vihető, akkor a többi már csak tartalék.

Ilyen az, amikor visszanyal a fagyi.

Egyébként mindkét nemből vannak normálisak is, csak valahogy ők az unalmasak.

"ha úgy állsz hozzá, hogy most már inkább nem fektetsz bele energiát, akkor csak mégtöbb csalódás fog érni. Mert a legtöbb nő nem fog komolyan venni."

Azért ez így nem igaz. A tinder eleve a képeken alapszik. Ha valaki annyira bejön, akkor írhat napi 1 mondatot is, elég sok nő menni fog rá. A másik oldalról meg, önmagában a befektetett energiából sem lesz sok.

"Na mindegy, inkább várok türelmesen megint olyan pasira, akivel zökkenőmentes a kommunikáció."

Én pl. ilyen vagyok. Mostanában csak a facebook társkeresőjét próbáltam. Hát, na... Eleve pár matchem lett csak, mert nem vagyok top pasi. Akik meg lettek, szinte alig bírtak értelmesen kommunikálni. Inkább már én nem válaszoltam a végén a többségnek, mert minek?

"de őszintén aki már az ismerkedésbe sem fektet energiát, az a kapcsolatba mennyire fog?"

Pl. én. Az ismerkedés lehangoló, rengeteg idő és energia kell hozzá és úgyis többségében hazugságokba és hasonlókba fut az ember. Csak akkor teszek bele igazán energiát, ha a másikon látom, hogy különleges

A kapcsolat más. Ott már ismerem az embert, bízok benne. Van kötődés. Abba persze, hogy több energiát rakok.

2023. máj. 3. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

11-nek

Hülyeség. Ugyanannyi esély van rá, mint bárhol máshol.

Tinderen ismertem meg a páromat két éve, azóta együtt is lakunk, most költözünk együtt egy másik lakasba.

24N

2023. máj. 3. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
63%
#17: Tinderen azért a többségnek erre még esélye sincs. Vagy nem néznek ki elég jól, vagy nem tudnak válogatni. Persze, van pár példa, hogy tinderről lett komolyabb, de nem az a jellemző. Max 1-2 éves valamik.
2023. máj. 3. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Elég sok ismerősöm és barátom van onnan kapcsolatban, szóval ez sem igaz, max a te környezetedben nem így van.

1-2 éves valami? Hat ha már együtt élés van, az nem csak kis valami szerintem, de persze mindenki maga dönti el:D nem tudom meg sürgetni az időt, hogy régebb óta legyünk együtt, de nem is akarom, úgyis alakul majd.

2023. máj. 4. 07:28
 20/20 MolotovPunk ***** válasza:
29%
Igaz sosem használtam Tindert, mert engem nem nagyon érdekel, de én eddig csak olyat hallottam 1-2 havertól, hogy régebben könnyen tudtak onnan néhány alkalmi szex kapcsolatot összehozni. Az ilyen komoly kapcsolatos "sztorik" nekem inkább legendának tűnnek. Konkrétan egy embert sem ismerek, aki ott találta volna meg az igazit. Még nőben sem! Az ilyen társkereső appok szerintem inkább laza szex kapcsolatokra valóak manapság. Aki pedig ott keresi a nagy Ő-t, annak sok sikert kívánok.🤟
2023. máj. 4. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!