Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért mondogatják azt, hogy a férfi érje be azzal ami van, de egy nő nyugodtan válogasson? Ilyenkor hol az egyenjogúság?
#18:
Abban igazad van, hogy olyan nők is sokszor mutogatják magukat, hogy nő létemre a hányinger kerülget. Lehet betegség, oké, de akkor sem értem én sem, hogy minek vesz fel cicanadrágot, amikor másfajta nadrágban, vagy ruhákban ezerszer jobban mutatna.
19# Az is igaz, hogy bárki felvehet (talán) bármit, de egyáltalán nem igaz, hogy az összes nő tisztában van azzal, hogy kinél lenne több esélye.
"Eleve statisztikák szerint sokkal több a férfi hajléktalanok száma"
Persze, mert a noknek ott van a pasihotel.....
38F incel
Miféle pasihotel 38incel?
Tehetnek ők arról, ha igaz (AMI NEM IGAZ) az állításod, hogy a férfiak szex miatt befogadják őket? Ne a nőkre mutogass, hanem a férfitársaidra inkább!
Én soha nem alkalmaztam kettős mércét ebben. Mindenki úgy válogat, ahogy akar. Vagy talál olyat, aki megfelel neki, vagy egyedül marad, ez teljes mértékben az ő döntése.
Csak azt tartom szánalmasnak, amikor hisztizik, hogy nem kell a kiszemeltnek. Egyszerűen nem akarom hallgatni a pasik undorító pattogását, sértegetését, amikor nemet mondok rájuk.
Az meg főleg nevetséges, amikor a netre jönnek kiereszteni a fáradt gőzt, és a komplett világot okolják a saját szerencsétlenségükért.
Nők részéről ritkábban látok ilyesmit, de persze akkor is ugyanez a véleményem.
Dehogynem sajnos a feminizmus következtébben ott tartunk, hogy a legrútabb bányarém/tehén nőknek is csak az álom pasik legyenek jók ami valljuk be elég abszurd
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
26
Ha talál ilyen pasit, akkor nem abszurd. Ha nem talál, és inkább egyedül marad, az meg az ő dolga és teljesen érthető is mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!