Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretnek hazudni és játszmázni?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek az előző kapcsolatomba is kiderült, hogy a férfi konkrétan a nulladik perctől hazudott és hazugságra építette az egész kapcsolatot, egyszerre több nőt is hülyített/kihasznált miközben velem volt..velem épített egy életet..

Elmondása szerint az előző kapcsolatában is hasonlóan működött.

Az gondoltam ez egy nagyon ritka eset, hogy egy ilyen férfit kifogtam.. mivel alapvetően jók a megérzéseim, mert exemmel kapcsolatban is sokszor éreztem, hogy lehet hazudik így ismerkedésnél sokkal fokozatosabban figyelek azokra a megérzésekre amik jelzik, hogy valami nem 100-as. Sajnos mióta ismerkedem azt mondjak a férfiak, hogy komoly kapcsolatot keresnek, családot szeretnének, komolyak már felnőttek 30 felettiek nem akarnak játszmázni, nem akarnak senkit bántani senkit stb. stb. de igazából eddig háromból háromnál kiderítettem, hogy vagy kapcsolatban vannak éppen vagy pedig az exüket tartják nagyon közel, vele programoznak, szex stb.. azért fájó, mert én rákérdeztem náluk és teljes mértékben azt mondjak, hogy mennyire rendes emberek, milyen őszinték, nincs senkijük stb.

Mindig ilyen emberekbe nyúlok bele tehát az gondolom, hogy valószínűleg hatalmas százaléka a férfiaknak így működik és így viselkedik. de a környezetemben is rengeteg ilyen történetet hallok, hogy együtt vannak aztán csalja, hazudik kettős életet él stb. stb. Nem akarom megítélni, hogy az összes férfi ilyen, mert még mindig hiszem azt, hogy az lehetetlen sőt nekem az annyira felfoghatatlan még most is még amikor színtiszta bizonyítékaim vannak arra hogy biztosan egy másik nővel van együtt még akkor is próbálom magamnak bemagyarázn, hogy biztos rosszul látom rosszul gondolom mert annyira hihetetlen, hogy valaki hazudik és hazugságra akarja építeni a kapcsolatait. ha csak alkalmi partnert keres akkor miért nem mondja meg? nem lenne egyszerűbb elmondani figyelj én csak alkalmit keresek? Miért hülyét azzal, hogy amúgy ő komoly kapcsolatot keres? Szerintem ez megérne egy komoly kutatást vajon miért ilyenek? légyszíves egy férfi mondja már el, hogy miért ilyenek a férfiak?

2023. máj. 1. 08:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
12%

31.

Pacsi!

🙌

2023. máj. 1. 12:35
 32/38 anonim ***** válasza:
82%
*vadidegen ember elemez vadidegen embereket nulla háttérismerettel egy anonim oldalon és megállapítja, hogy nekik van szükségük pszichológusra*
2023. máj. 1. 12:36
 33/38 anonim ***** válasza:
12%
33. Hát neked erősen van, ha minden palid megcsalt eddig, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!
2023. máj. 1. 12:50
 34/38 A kérdező kommentje:

Igazából csak megerősítettétek, hogy mennyire félelmetesen gonoszak és rosszindulatúak a legtöbben és úgy látom ez alól a nők sem kivételek.

Egyik kommentelő aki szentül hiszi, hogy a visszafogottsága és önzetlen szeretete, kedvessége miatt nem csalnák meg aközben gonoszan fröcsög és rugdossa nőtársait.. magát empatikusnak hiszi. Ez ugyanaz, mint a férfiak akikkel beszélgettem, ők hűségesnek hiszik magukat miközben csaljak a kedves párjukat, ti nők meg szűz Máriának gondoljátok magukat, közben meg borzalmasan rosszindulatúan fortyogtok, mert rettegtek szembenézni azzal, hogy bizony nem csak súlyos éveket pazaroltok egy férfire onfelaldozva, de meg jó hülyének is néznek titeket közben.

Nem értem mi ez a szalmabáb érvelés, ha olvasta volna a kiírásom ott írom, hogy nem hiszem, hogy minden férfi hűtlen, sőt még tények mellett is nehez elfogadnom, hogy mások ilyen aljasok. Erre azt írod, hogy szerintem minden férfi hűtlen es tuti az en hibam, hogy offline es online is hűtlen férfiakat találok. Egyébként en jártam pszichológushoz par évig, van önismeretem pont emiatt ismerem fel, ha valaki csak jatszik es ismerem fel az ilyen frusztrált embereket akik összegyűltek kiélni minden fájdalmukat itt.

2023. máj. 1. 13:20
 35/38 anonim ***** válasza:
6%

35# Pont te magyarázol itt női empátiáról? Te?

Szent meggyőződésed hogy a pasik szemetek. Dehogy azok, csak veled.

Egyszerűen nem akarsz tudomást venni róla hogy ha folyton kudarcba fulladnak a kapcsolatsid, arról csak te tehetsz, senki más nem!

És csak te tudsz magadon segíteni, senki más nem!

Jól esik ha megveregetik itt a válladat mi, hogy szegény áldozat, csúnys gonosz pasik mindig megcsalják szegénykét!

Ébredj már fel, menj el pszichológushoz mielőtt szétaláztatod magad a következő kapcsolatodban is.

És ne másokat bírálj akiknek rendben van a házasságuk kapcsolatuk, mert hidd el vannak normális pasik, nagyon sokan.

2023. máj. 1. 13:42
 36/38 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg baromira naivnak kell lenni, hogy azt gondolja valaki, hogy ha ő kedves, rendes támogató nő, akkor nem csalják majd meg. :D hát ez nagyon nem így működik. Én kozmetikában dolgozom, gyerekek a legkedvesebb, legkifinomultabb és legszebb, gyönyörű nőket is megcsalják. Pont.
2023. máj. 1. 13:45
 37/38 anonim ***** válasza:
6%

36# Pont erről beszélek. A pasiknak nem a kikent kifent karrierpunci nők kellenek!

Hanem a normális átlagos csinos finom kis nők jönnek be nekik. Mindegy, hagyjuk is vannak lúzer nők, meg lúzer pasik.

Aki idejön tanácsot kérni és mégis kupálódásképtelen az meg is érdemli hogy megcsalják.

2023. máj. 1. 16:35
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy elég dekorativ kulsovel rendelkezem, gyerekkorom óta azt hallgattam milyen gyönyörű vagyok. 29 éves koromra 0 normalis kapcsolattal, ám annál tobb atb.szassal, megalazo helyzettel, testi és lelki eroszakkal és csalódással vagyok gazdagabb. Egy valami segíthet ezt atugorni, mégpedig az, hogy nagyon nagyon tisztelem magam és az első ilyen red flagnel lekoptatom azt, aki nem hozza a szintet. Menjen a p.csaba, ha titkolózik vagy sumakol,én a maradék életemben boldogságot akarok, nem gyomorgorcsot.
2023. máj. 13. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!