Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretnek hazudni és játszmázni?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek az előző kapcsolatomba is kiderült, hogy a férfi konkrétan a nulladik perctől hazudott és hazugságra építette az egész kapcsolatot, egyszerre több nőt is hülyített/kihasznált miközben velem volt..velem épített egy életet..

Elmondása szerint az előző kapcsolatában is hasonlóan működött.

Az gondoltam ez egy nagyon ritka eset, hogy egy ilyen férfit kifogtam.. mivel alapvetően jók a megérzéseim, mert exemmel kapcsolatban is sokszor éreztem, hogy lehet hazudik így ismerkedésnél sokkal fokozatosabban figyelek azokra a megérzésekre amik jelzik, hogy valami nem 100-as. Sajnos mióta ismerkedem azt mondjak a férfiak, hogy komoly kapcsolatot keresnek, családot szeretnének, komolyak már felnőttek 30 felettiek nem akarnak játszmázni, nem akarnak senkit bántani senkit stb. stb. de igazából eddig háromból háromnál kiderítettem, hogy vagy kapcsolatban vannak éppen vagy pedig az exüket tartják nagyon közel, vele programoznak, szex stb.. azért fájó, mert én rákérdeztem náluk és teljes mértékben azt mondjak, hogy mennyire rendes emberek, milyen őszinték, nincs senkijük stb.

Mindig ilyen emberekbe nyúlok bele tehát az gondolom, hogy valószínűleg hatalmas százaléka a férfiaknak így működik és így viselkedik. de a környezetemben is rengeteg ilyen történetet hallok, hogy együtt vannak aztán csalja, hazudik kettős életet él stb. stb. Nem akarom megítélni, hogy az összes férfi ilyen, mert még mindig hiszem azt, hogy az lehetetlen sőt nekem az annyira felfoghatatlan még most is még amikor színtiszta bizonyítékaim vannak arra hogy biztosan egy másik nővel van együtt még akkor is próbálom magamnak bemagyarázn, hogy biztos rosszul látom rosszul gondolom mert annyira hihetetlen, hogy valaki hazudik és hazugságra akarja építeni a kapcsolatait. ha csak alkalmi partnert keres akkor miért nem mondja meg? nem lenne egyszerűbb elmondani figyelj én csak alkalmit keresek? Miért hülyét azzal, hogy amúgy ő komoly kapcsolatot keres? Szerintem ez megérne egy komoly kutatást vajon miért ilyenek? légyszíves egy férfi mondja már el, hogy miért ilyenek a férfiak?

2023. máj. 1. 08:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
15%

21. Hát hogyne persze! Mindet ismere igaz?

"Nincs bennük empátia" Ember hogy mi? Azért mert te csak az ilyen típusra mész, nem lesz az összes ilyen.

2023. máj. 1. 11:58
 22/38 anonim ***** válasza:
78%
#22 nincs olyan nő az ismeretségi körömben, akit ne csaltak volna meg többször is. Pedig okos, csinos, értékes nők.
2023. máj. 1. 12:01
 23/38 A kérdező kommentje:

19,20 komoly frusztrációt látok bennetek. Na csak nem keserű valami? magatokra ismertetek, csak homokba dugjatok a fejeteket?

Amúgy szerinted hagytam, hogy megcsaljon? 😄 szerinted miért szakítottam vele? Legalább bennem van ennyi tartás, gondolom benned nincs és ezért akarsz bántani. Kitartást kívánok, remélem egyszer sikerül kilépned!

Pontosan nekem is ezt mondta a fodrászom, hogy ohh ezen aztán meg sem lepődik annyi, de annyi ilyet hallott, és a legtöbb nő az bizony tűri és marad..

2023. máj. 1. 12:03
 24/38 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, ez a válaszoló ilyen tipikus áldozathibáztató, nem azzal van szerinte a gond, aki megcsal, hanem az “ártatlan” féllel. Ne is foglalkozz vele, lehet szegényt fejre ejtették.
2023. máj. 1. 12:06
 25/38 anonim ***** válasza:
18%

23. Tudod mikor hiszem el hogy nincs egy darab hűséges férfi se a világon.

Attól hogy valaki "okos, csinos, értékes nők" még nem mentesül a saját választásának felelősségétől. Igenis ő a hibás ha rosszul választ folyamatosan. A kővetkező pasival való pofára esés helyet, menjen el inkább egy pszichológushoz. És tárja fel magában hogy mi vezeti folyamatosan tévútra őt.

De ha a férfiak tényleg ilyen rosszak, akkor legyetek együtt ezentúl nőkkel!

2023. máj. 1. 12:10
 26/38 anonim ***** válasza:
32%

23# Mi arról nem tehetünk hogy ilyen szutyok körökben mozogsz.

Van a nőknek egy csoportja akik normálisak visszafogottak ízléses kellemes megjelenésűek nem harsányak, de van tartásuk, értelmesek, empatikusak, igazi támaszai a férfinak aki mellettük van mindenben. Ezek vagyunk mi, sokan akiket eszük ágában sincs megcsalni.

Ennyi.

2023. máj. 1. 12:15
 27/38 anonim ***** válasza:
64%
#27 hú de el vagy telve magadtól, azért ne nézz bele a pasid telefonjába, nehogy meglepetések érjenek xd
2023. máj. 1. 12:16
 28/38 anonim ***** válasza:
20%
28. Pedig 99.9% hogy nem fogja ilyesmi meglepetés érni. Ugyanis a legtöbb férfi nem csalja meg a párját.
2023. máj. 1. 12:19
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg utolsó, a stílusod alapján te minden vagy, csak nem visszafogott és empatikus.
2023. máj. 1. 12:19
 30/38 anonim ***** válasza:
32%

28# Nincs szükségem a férjem telefonját kukkolni. Soha eszembe se jutna ilyesmi. Értelmét sem látom. Van annyi tartás, emberismeret bennem hogy tudom mit érez a másik irántam.

Magyarul nem csak hogy vakon önzőn szeretem, hanem figyelek arra is hogy ő jól meg van e velem.

Tudod, ha már ez felmerül, ott már gondok vannak és nem vele, hanem veled.

És ha neked ez egyáltalán felmerül ott a saját önbecsüléseddel vannak súlyos gondok. És ha te semmire nem becsülöd magad valaki mellett akkor mitől várod azt hogy ő megbecsüljön?

Tipikusan az ilyeneket szokták megcsalni. Talán nem véletlenül.

Az ilyeneknek tényleg pszichológusra lenne szükségük, méghozzá sürgősen.

2023. máj. 1. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!