Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a volt elettarsam legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt elettarsam legjobb barátnője szingli lett ti ranyomulnatok?

Figyelt kérdés

Van közös gyerekünk elettarsamal szóval azért találkozunk. De igazából ez nem zavarna senkit szerintem.

csak engem zavar hogy baráti statuszban van a csaj 14 éves kora óta ismerem akor most hogy nyomuljak rá szexuálisan?

Lehet még érdemes lenne varni 5 napja mentek szét palijaval ott is van egy fél éves baba .szóval még várni kell vegulis az lenne a jó ha kibekulnenek de ha pár hétig nem akor már rá lehet nyomulni szerintem ?

2023. ápr. 30. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Apam osszehazasodott anyam legjobb baratnojevel, de ott konkretan anyam promozta a valas utan neki a lanyt egy ido utan, hogy vele jok lennenek😂

Szerintem ez eleg ritka, es a tobbseget zavarna a dolog. Aki meg ot napja szakitott, az altalaban plane nem akarja, hogy valaki azonnal nyomuljon ra. En elengednem a dolgot, ennyire nem kell belterjesnek lenni, van eleg no a vilagon…

2023. ápr. 30. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
1# hol van az a sok nő? 😀 ismeretség nélkül annyira nem duskalunk a nőkben.
2023. ápr. 30. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Legalább azt várd meg, míg kimossa a lepedőt, amin a pasijával hempergett!
2023. ápr. 30. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szakítás után 5 nappal csak ha r@banc, akkor meg már lehet le is késted.
2023. ápr. 30. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem is ez a fő probléma hanem hogyan kezeljék egy full barat státuszú lányt.

Idegenekkel full rámenős vagyok simman közlöm hogy szexelni akarok vagy kapcsolatot de egy ismerőssel hogyan?

2023. ápr. 30. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanúgy.
2023. ápr. 30. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!