Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova érdemes kimozdulni itthonról ismerkedés reményében?

Figyelt kérdés

Itt ahol élek vidéken szinte semmi lehetőség ismerkedésre, párkeresésre. Egyedül (nem baráti társasággal) hova érdemes kimozdulni, ahol nem néznek furán egy vadidegen emberre? Sportkörökbe, túrázós csoportokba vagy bármiféle hobbival kapcsolatos klubba hogyan lehet/illik ismeretlen társasághoz csatlakozni?

Munkahelyemen kívül szinte sehova nem járok, és csak telnek el felettem az évek szórakozás, kikapcsolódás nélkül.

F/28

2023. ápr. 30. 18:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Ennyi baromságot össze hordani... persze, menj női hastánc meg jóga órákra, ha ki akarod magadnak harcolni a creep címet. Előnyös lenne olyan helyre menni, ahol otthonosan érzed magad. Pl ha te szeretsz túrázni, akkor igen, ez egy jó ötlet, mert már lesz egy közös téma. De pl ne menj kötögető körbe, ha fogalmad nincs róla, és nem is érzed magadénak, mert elég hülyén jönne le. De egyébként online is meg lehet próbálni, és társasággal is szerintem érdemes menni akárhova.
2023. ápr. 30. 23:27
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

11. Ha szerinted egy jógázó férfi creep akkor pont te vagy a creep, a hülyébbik fajta ráadásul!

https://www.youtube.com/watch?v=B4kNiCWTl7M

2023. máj. 1. 09:02
 13/24 anonim ***** válasza:

12 A suszter maradjon a kaptafánál. Ne jógázzon, hanem vágjon füvet, dolgozzon, ha azt nem, akkor járjon el konditerembe.

A jóga csajos. Jógázni férfi emberek közül csak a homik járnak.

2023. máj. 1. 09:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Utoljára a gta5ben jógáztam utoljára. Ott sem volt nekem való. A jógaoktató pedig meghúzta a nőmet.
2023. máj. 1. 09:15
 15/24 anonim ***** válasza:

Érdeklődesnek megfelelően érdemes lehet menni szervezett kirandulásokra, nyaralásra, kipróbálni egy hozzád passzoló sportot. Kicsit ki kell mozdulni a komfortzónádból, úgy hogy közben hiteles próbálj maradni.

#7 nehéz elhinnem, hogy Debrecen ennyire be van punnyadva. 10 éve végeztem ott az egyetemen, akkor valóban pezsgő város volt. Pedig most tervezem, hogy visszaszivárgok keletre. És nem az Ibolyába és a Fácánba terveztem ismerkedni.

Tudsz ajánlani hétvégére egy kulturáltabb helyet?

2023. máj. 1. 11:53
 16/24 anonim ***** válasza:

Nincs bepunnyadva, de mostanában egyes helyek be vannak.

Roncsbár: hajnali 3-ra 5 ember lezengett a tánctéren belül, a koncertteremben. Fél 4-re bezárt.

Minden hétvégén járok hosszú évek óta, hidd el így van.

Nyáron tavaly olyan tumultus volt, hogy lépni se lehetett. Akkor volt kb. 500 ember egy nap, most volt mondjuk 50.

2023. máj. 1. 12:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Nincs az embereknek pénzük, brutális drágaság van. Egy korsó sör 1200 forint körül van, sőt azóta belépőt is kérnek (2000 Ft), amit le lehet inni zseton formájában.

Ahol sokan vannak, az az olcsó Ibolya, ami tele van középiskolásokkal, pont ezért.

Szóval a Péterfián azért többen vannak, de a színvonalasabb és drágább helyeken (mint Roncs), azok behaltak.

2023. máj. 1. 12:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Tudod, mennyiért kaptam egyetlen Cidert a Latinban? 1500 forintért. Arra való hivatkozással, hogy hajnali 3 van, örüljek ha kapok italt. Miközben a boltban akkoriban 500 forint volt egy cider. Azóta be is zárt a Latin is végleg.
2023. máj. 1. 12:33
 19/24 anonim ***** válasza:
álmaid nőjét egy kocsmában akarnád megismerni? Tajt részegen? Milyen romantikus! A nő is nagyon szimpi lehet, a piától és bagótól bűzlő pofája.
2023. máj. 1. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Roncs színvonalasabb? XD Behalok a röhögéstől. Igénytelen giccses hely.
2023. máj. 1. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!