Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova érdemes kimozdulni itthonról ismerkedés reményében?

Figyelt kérdés

Itt ahol élek vidéken szinte semmi lehetőség ismerkedésre, párkeresésre. Egyedül (nem baráti társasággal) hova érdemes kimozdulni, ahol nem néznek furán egy vadidegen emberre? Sportkörökbe, túrázós csoportokba vagy bármiféle hobbival kapcsolatos klubba hogyan lehet/illik ismeretlen társasághoz csatlakozni?

Munkahelyemen kívül szinte sehova nem járok, és csak telnek el felettem az évek szórakozás, kikapcsolódás nélkül.

F/28

2023. ápr. 30. 18:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
27%

Kérdés hogy nézel ki, van e pénzed valamennyi kapcsolatra meg milyen kommunikációs készséggel rendelkezel.

Amúgy miért nem neten próbálsz meg ?

2023. ápr. 30. 18:53
 2/24 anonim ***** válasza:
13%
alkesz válik belőled is. Amúgy gyűjts, hogy szabadulhass a mamihotelből.
2023. ápr. 30. 18:54
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Olyan helyekre menj ahol sok a nő, jóga, meditációs foglalkozások, ilyesmik.
2023. ápr. 30. 18:59
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
Hastancos zumbas helyen is sok.
2023. ápr. 30. 19:18
 5/24 anonim ***** válasza:

"alkesz válik belőled is. Amúgy gyűjts, hogy szabadulhass a mamihotelből.":

Én azóta lettem alkesz, amióta otthagytam a mamahotelt.

2023. ápr. 30. 20:56
 6/24 anonim ***** válasza:
Haver alkesz és mamahotelezik mégis van nője.
2023. ápr. 30. 21:45
 7/24 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy szórakozóhelyek, de mostanában azok is bedöglöttek a brutális drágaság miatt. Legalábbis a minőségi, ezáltal kicsit magasabb (vagy átlagos) árfekvésű kocsmák mindenképpen, ahol értelmes a közeg, tehát nem egy olcsó késdobáló hely gimiseknek vagy valódi alkeszeknek, hanem a kulturáltabb kocsmák, pubok, vagy akár diszkók. A tendencia kb. szeptember-október óta kezdődött, és szilveszter óta van látványosan kisebb közönség ezeken a helyeken, de mostanra jutottunk el odáig, hogy a korábbi közönség töredéke, kb. ötöde-hatoda jár már csak bulizni, iszogatni. Két hete és tegnap a 20 éve minden hétvégén 4-ig nyitva tartó, több száz embert befogadó hely már 3-kor bezárt, mert egyszerűen nincs ember, nem éri meg nyitva tartani.

Summa summarum: az ilyen kulturáltabb szórakozóhelyeken lenne igazán esély az ismerkedésre, különösen nyáron, de így, hogy egyetlen év alatt szinte duplájára drágultak a piák, így nem csoda, ha töredékannyi ember jár el mint 1 éve.

Szoktak még emlegetni hobbikat is, meg táncot, meg rendezvényeket, de az ilyen helyeken azért vastagon kell a szerencse faktor is, míg a szórakozóhelyeken oda lehet menni akárkihez, főleg ha tömeg van. Én barátnőmmel (is) szoktam járni hétvégente, pont tegnap mondtam neki, hogy aki most szingli, és ilyen helyeken szokott ismerkedni, az most nagyon megszívta :/ és nem kisvárosról van szó, hanem Debrecenről, ahol pezsgő éjszakai élet van. Tudom, mert 9 éve járok szinte heti rendszerességgel sokféle helyre.

Még a fesztiválokat tudom esetleg javasolni a nyáron.

2023. ápr. 30. 22:09
 8/24 anonim ***** válasza:
36%
6 képzelem milyen nő lehet. Xd
2023. ápr. 30. 22:15
 9/24 anonim ***** válasza:

"brutális drágaság miatt": Pont jó lenne nekem. Már korábban is inkább a VIP sort választottam a sebesség miatt. A gond inkább az, hogy ellepték az egészet nyugati férfiak. Ha ott nem ment, majd itt menni fog a pénzéhes magyar lányokkal.. gondolják(szó szerint ezt gondolják).

Aztán a pénzükkel bejutnak egy szórakozóhelyre, ahol csak hozzájuk hasonló nyugati férfiakkal találkoznak. Így végül is leisszák magukat, majd ordibálnak az utcán, amitől meg nem tudok aludni.

2023. ápr. 30. 22:25
 10/24 anonim ***** válasza:

Pestet nem ismerem behatóbban buli szempontjából, a mostani telítettséget meg főleg nem.

Tényleg ez a helyzet Pesten, hogy tele vannak a kulturáltabb kocsmák nyugati férfiakkal, ilyen nagy mennyiségben vannak? Meg hogy a magyar lányok ezekre a pénzes külföldiekre mennek? Mióta van ez a tendencia Pesten?

2023. ápr. 30. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!