Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek mi bajuk van a 30+ nőkkel?
Voltak szamomra vonzo 35 - 37 eves nok, de en csak 26 vagyok.
Sosem dugtam, parkapcsolatom sem volt, a no a jeleit mutatja hogy vonzodik, de en ha ugy adodik a lehetosegem akkor gyerek(eket) is akarnek.
35 - 37 evesen szulni meg mar... azon kivul hogy nem fix hogy egeszseges, de 13 ev mulva 50 eves lesz. Az mar nagymama kozeli kor. 20 evesen meg nagymama.
Es akkor en ott vagyok kb. 40 evesen egy nagymama koru a felesegem aki mar belulrol is szarad, mufogsora van minimum.
Szoval valoszinuleg ezert sem jonnek ossze egy 35 eves novel 26 eves koromra.
Ha netan en 30 lennek, akk min. egy 22 - 25 eves novel jonnek ossze, es ugy 5 ev mulva johet gyerek. 35 leszek, o is 27 - 30. Korban idealis, meg hazassagra is, gyerekszulesre is, karrierepitesre is a gyerek szempontjabol.
De ez csak az almaimban szokott lejatszodni.
A valosagban nekem ilyen eselyeim nem lesznek, de ha mar a kerdes felmerult akkor valaszolok ra.
Még véletlenül sem az a problémája a pasiknak az idősebb nőkkel, hogy nem néznek ki jól.
Sőt!
Egy igényes 40es nő, aki ad magára, messze lekörözi a kis idióta, pattanásos arcú és hátú, otthoni hajfestéstől leégetett hajú, rosszul szőrtelenített lánykákat. Az ilyen kislány még tényleg azt hiszi, hogy mindent megengedhet magának, viselkedni nem tudnak, öltözködni,még sminkkelni végképp nem.
Hogy miért fut utánnuk a sok gyökér?
Mert nem tudnak mit felmutatni.
Egy kis vihogó, komplexusos tonilányt könnyű lenyűgözni, egy művelt, tapasztalat nőt már csak valódi értékek felmutatásával lehet.
És azt is ideje lenne megérteni, hogy amikor egy idősebb nőt zavar, hogy valaki egy kislányt zaklat, akkor nem féltékeny, pusztán csak ösztönösen félti a gyereket. Ugyanis felnőtt fejjel látja, hogy szegény kislányt csak ki akarják használni.
De ilyet csak az idióták csinálnak, a legtöbb férfit ugyan úgy zavarja a jelenség, és igen, ők sem féltékenyek a vén szivarra, csak belegondolunk, az a fiatal lány lehetne akár a lányuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!