Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az inceleknek nem jön össze nővel, akkor miért nem lesznek melegek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 09:00
1/16 anonim válasza:
Baromság!
Pedig én is utálom az inceleket!
2/16 anonim válasza:
Ez amúgy tényleg jó lenne mert amíg broki lenne a szájukban addig sem tudnák pofázni a hülyeségeiket.
3/16 anonim válasza:
"A saját nővérem is megtestesíti mindazt, amit én a nőkben gyűlölök."
Például mit? Hogy eltartja a lusta semmirekellő seggedet? Az alkoholizmus veled a legkisebb baj Balázs.
Amúgy nem járható út a b_zulás az incelek számára, mert a melegeknek még a nőknél is magasabb a mérce ami a külsőt illeti.
4/16 anonim válasza:
Mert nem a fszra izgulnak. De szerintem egyébként a vonzó külsővel rendelkező pasiknál sincs több esélyük, mint a nőknél. Azokból is a legjobbakra áhítoznának, ha érdekelné őket a férfi nem is.
5/16 anonim válasza:
Bezzeg ha valaki azt kérdezi a melegektől, hogy miért nem lesznek egyszerűen heterók, az homofób gyűlölködés. De most az incel gyűlölet kiélésére nyugodtan lehet ugyanezt csinálni.
7/16 anonim válasza:
Melyik akció filmben képzeled magad főszereplőnek? 🤔
8/16 anonim válasza:
A képernyő mentés megtörtént, így ha ne adja ég tényleg lesz a híradóban egy ilyen hír, akkor legalább lesz bizonyítékom, hogy előre eltervezetten és szánt szándékkal cselekedtél. Másrészt pedig a gykt is felelősségre vonnák talán végre, amiért hagyják, hogy itt végezzétek az ilyen-olyan beteges és abszolút veszélyes agymenéseiteket.
9/16 anonim válasza:
#9 Próbalj meg többet mosolyogni. :) Megjött a mensid? Jó érzékeny vagy, ha már ennyi miatt gyílkolnál. Tudod, vannak emberek, akik sokkal nehezebb helyzeten vannak, mégse válnak tömeggyílkosokká. Ez valamiért egy tipikus férfi tulajdonság, pedig elvileg ti vagytok a racionálisabb nem. Most akkor hogy is van? 🤔🤭 Téged eléggé az érzelmeid vezérelnek.
10/16 anonim válasza:
Gyàva fsz ő ehhez. Csak itt játssza a nem létező eszét. Szerintem pályázik arra, hogy újra kelljen regiznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!