Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb nincs alapon a volt barátommal leszek ill vagyok.tanácsok arra hogyan őrizhetném meg a szabadságom?

Figyelt kérdés

Meguntam egyedül.

Van akinek a platóija vagyok de messze van.

Így vele nem erőltetem.

2 volt barátom akar kibékülni az egyiket megutáltam meg ahogy fűz/bókol is, az is irritál, a másikat nem, így marad ő.

De ő házasságot is akarna, de mondam már neki, hogy én vele nem.

Próbáltam ismerkedni, de senki nem tetszik, akinek én tetszem.

A hosszú hetvégémen pedig nem akarok már egyedül lenni mint eddig. Nekem ez már nem kell.

Volt barátom velem akar élni, járni, mindent vagy semmit elven van. Ebből nem tágít.

Nekem viszont csak szabadidőkre kellene, abba nem megy bele. Vagy vele vagyok vagy nem.

Így ugy döntöttem, vele vagyok míg nincs jobb.

Ezt hogyan lehetne kivitelezni?

Hogyan ismerkedjek ha egyedül se találtam senkit aki kéne?

#valaki hiányzik
2023. ápr. 29. 08:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan sikeres kapcsolat lesz, ha mar az elejen tudhato, hogy nem ugyanazt akarjatok egymastol. Boritekolhato a konfliktus. Ezt erted izgalom alatt, erre vagysz? Es nem valaszoltal a fenti kerdesre, baratnoid nincsenek, akikkel eltolthetned a szabadidodet? Vagy csaladod, akiket meglatogathatsz? Ennyire ra vagy kenyszerulve az exedre?
2023. ápr. 29. 09:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Ki beszél itt irigységről? Talán te?

Én azt kérdeztem a barátom mellett hogyan tudnék ismerkedni. Mivel még nincs meg az, aki kéne. De már inkább akkor a barátom, nagy partyarc is.

És ilyen kellene, akivel lehet nindent meg vonz is. Vannak olyanok akikkel lehet mindent de bem vonzanak, meg aki esetleg vonz de nem lehet vele semmit pl a távkapcsos. És ez már így tré.

2023. ápr. 29. 11:34
 13/14 A kérdező kommentje:

11#

Nem éppen a barinőkkel vágyok csajos partyra.

Hanem egy férfivel mindenre.

2023. ápr. 29. 11:35
 14/14 anonim válasza:
100%
Hat ez szanalmas. :D
2023. nov. 8. 09:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!