Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal és ezt írta nekem. Miért vagyok ilyen és mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Belájkolta egy képem Facebookon, én pedig ráírtam. Elkezdtünk beszélgetni. Nagyon-nagyon távolról ismerjük egymást.
A beszélgetés közben hirtelen a semmiből leírta, hogy tetszem neki, jól nézek ki stb.
Másnap ráírtam, beszélgetést kezdeményezve, ami jól ment.
Aztán tegnap már nem írtam rá. Ő sem én rám.
Nem tudom, hogy érdemes-e folytatni ezt.
Szerintetek?
Én 32/F, ő 28/N
2023. ápr. 28. 10:52
11/18 anonim válasza:
Űristen egy napig nem messengereztek így kuka az egèsz ismerkedés hánynom kell már ettől világtól, én van amikor egy hètig nem írok nekik nem kell rágörcsölni a nyakán lógni állandóan, meg ha ráírsz egy szavas válaszok jönnek folyamatosan akkor már felejtős jöhet a következő
12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hol jött az lenne, hogy egy nap alatt kuka, ha nem beszélünk. Én pont azért nem írtam, hogy ne az legyen, hogy rajta lógok, meg nem is akarok.
2023. ápr. 28. 12:16
13/18 anonim válasza:
Elmondta, hogy tetszel neki, majd nap nem írt magától, és nem tudod, hogy érdemes e folytatni?!
Nem írtad el a korodat? Ez botrányos, hogy itt tartasz 32 évesen. 🤦
14/18 anonim válasza:
Nem mindegy ugyis már valaki más dugja
15/18 anonim válasza:
Az a kerdes, neked is tetszik-a a csaj, vagy csak jol esett es szivesen benne lennel ismerkedesbe, de igazabol nem vele. Ha tetszik, neked kell ujra irni. O kitarulkozott, tudod, mi van. O azt hiszi, leraztad.
16/18 A kérdező kommentje:
Tetszik, szép lány.
Nem gondolom, hogy azt hinné, hogy leráztam.
2023. ápr. 28. 21:15
18/18 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2023. ápr. 29. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!