Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy olyan lánnyal, akivel valószínűleg nem kellett volna. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Röviden: már egy ideje nem voltam együtt senkivel. Úgy gondoltam, hogy felkeresek egy profi lányt. Az interneten nézegettem a hirdetéseket. Elmentem egy lányhoz, az együttlét után visszaadta a pénzt, azt mondta, hogy neki is jól esett. Este felhívott telefonon. Újra elmentem hozzá. Együtt voltunk egy-két órát, majd nála aludtam. Nem fogadott érte el pénzt. Azt mondja, hogy szerelmes belém. Rendes lánynak tűnik, fél éve van a szakmában, a szülei devizahitelbe buktak bele. Ő egyetemre járt, gyógypedagógiát végzett, de nem tudott megélni belőle. Ezért választotta a szakmát, de ki szeretne lépni belőle. Nagyon értelmesnek, tájékozottnak tűnik. De mégis ott van, hogy mi a szakmája...
2022. jan. 9. 18:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
És akkor megszólalt az ébresztőóra,és felébredtél.
2022. jan. 9. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Ilyeneket mikor álmodsz? Amikor töltött káposztát eszel lefekvés előtt vagy gyümölcsöt?
2022. jan. 9. 18:34
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Story tv:Richard Gear és Sandra Bullock ?
2022. jan. 9. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
30%

Pedig egy rakat gyogypedagogus hianyzik a munkaerőpiacrol.

Gazdagra kereshetné magát ha vállalna magánként pl tsmt tornát vagy dévényterapiat gyerekeknek (egészségesek is élnek vele), vagy intezetekbe is keresnek folyton ilyen olyan nevelot csopvezt igazgatot is.

Vagy a szakszolgalathoz is irodára iskeresnek ugyintetoket.

Bolcsik ovikhoz is nevelot ugyinzezot vezetőket

Olyan hulye mint a s.gg. A bajok itt kezdődnek.

2022. jan. 9. 18:45
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

Millio lehetoseg van a végzettségében, a határ a csillagos ég.

Jo hülye szegény

2022. jan. 9. 18:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hogy valamelyest bejöttem egy profi csajnak, mert utána pajzán célú üziket is küldött. Na de hogy vissza adjon pénzt, az teljesen elképzelhetetlen. Még az én esetemet sem hiszik el, nemhogy a tiedet. Bár én el tudom képzelni, de nagyon valószínűtlen történet.
2022. jan. 9. 18:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon valószínűtlennek tűnik, én is meglepődtem.
2022. jan. 9. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a csaj nem gondolta komolyan akkor ezt a melót. Aki komolyan csinálja ezt (értsd: ebből akar megélni) az nem csinál ilyet.

Szerintem csak kifogtál egy olyan csajt aki pont gyorsan ki akart szállni, ezért engedte el a lóvét.

Plusz elég vonzónak is talált, dupla szerencséd volt.

Nálam a max annyi volt hogy kedvezményt ajánlott ha megyek, de ez egy komolyabb történetnek hangzik

2022. jan. 9. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Fú bazki, én örülnék neki.

Hogy sikerült meghódítanod?

2022. jan. 9. 20:08
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy ha ilyen lenne, én természetesen egy új munkahelyhez kötném a kapcsolatot. Ha leszámol a "hivatással" akkor talán képes lennék szemet húnyni felette.

Bár nem volna egyszerű, de úgyis a szerelem döntene, ha van

2022. jan. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!