Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy olyan lánnyal, akivel valószínűleg nem kellett volna. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Pedig egy rakat gyogypedagogus hianyzik a munkaerőpiacrol.
Gazdagra kereshetné magát ha vállalna magánként pl tsmt tornát vagy dévényterapiat gyerekeknek (egészségesek is élnek vele), vagy intezetekbe is keresnek folyton ilyen olyan nevelot csopvezt igazgatot is.
Vagy a szakszolgalathoz is irodára iskeresnek ugyintetoket.
Bolcsik ovikhoz is nevelot ugyinzezot vezetőket
Olyan hulye mint a s.gg. A bajok itt kezdődnek.
Millio lehetoseg van a végzettségében, a határ a csillagos ég.
Jo hülye szegény
Az a csaj nem gondolta komolyan akkor ezt a melót. Aki komolyan csinálja ezt (értsd: ebből akar megélni) az nem csinál ilyet.
Szerintem csak kifogtál egy olyan csajt aki pont gyorsan ki akart szállni, ezért engedte el a lóvét.
Plusz elég vonzónak is talált, dupla szerencséd volt.
Nálam a max annyi volt hogy kedvezményt ajánlott ha megyek, de ez egy komolyabb történetnek hangzik
Fú bazki, én örülnék neki.
Hogy sikerült meghódítanod?
Amúgy ha ilyen lenne, én természetesen egy új munkahelyhez kötném a kapcsolatot. Ha leszámol a "hivatással" akkor talán képes lennék szemet húnyni felette.
Bár nem volna egyszerű, de úgyis a szerelem döntene, ha van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!