Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy olyan lánnyal, akivel valószínűleg nem kellett volna. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Röviden: már egy ideje nem voltam együtt senkivel. Úgy gondoltam, hogy felkeresek egy profi lányt. Az interneten nézegettem a hirdetéseket. Elmentem egy lányhoz, az együttlét után visszaadta a pénzt, azt mondta, hogy neki is jól esett. Este felhívott telefonon. Újra elmentem hozzá. Együtt voltunk egy-két órát, majd nála aludtam. Nem fogadott érte el pénzt. Azt mondja, hogy szerelmes belém. Rendes lánynak tűnik, fél éve van a szakmában, a szülei devizahitelbe buktak bele. Ő egyetemre járt, gyógypedagógiát végzett, de nem tudott megélni belőle. Ezért választotta a szakmát, de ki szeretne lépni belőle. Nagyon értelmesnek, tájékozottnak tűnik. De mégis ott van, hogy mi a szakmája...2022. jan. 9. 18:28
11/15 anonim válasza:
Aki a testéből él az ritkán viszi valamire. Lehet ő is rájött, hogy egy jó lehetőség lennél neki. Ha el tudod ezt a szitut fogadni egy próbát megér.
12/15 anonim válasza:
Hogy hogy abbahagyja , hirtelen gyengült a Frank?
Más alternatíva nem volt , csak a teste?
Te voltál az 500. vasarló, és a szülőknek meglett a lovè a hàzra?
Annyira beakasztottàl neki, hogy levette a szentkèpet a falról, kicserèlte a tiedre?
Ha nemet mondasz neki vissza megy űzni az ipart tovább?
Tipic. Gyks mese.
Èn akár hogy olvasom, nekem sántít a sztori.
13/15 anonim válasza:
1x volt nekem is ilyen jelöltem. Mindig biztatott, hogy menjek el hozzá. Aztán kicsit bizonytalan voltam, hogy itt fizetősre gondolt vajon, de nem. Aztán nem találkoztunk, bizarrnak éreztem a dolgot. De pl elmesélte az érdekesebb kuncsaftjait meg beszélt a családjáról stb.
14/15 anonim válasza:
Szerintem le akar nyúlni. Pár alkalom után jön majd valami történet, hogy adj kölcsön pénzt.
15/15 anonim válasza:
"Aztán nem találkoztunk, bizarrnak éreztem a dolgot. De pl elmesélte az érdekesebb kuncsaftjait meg beszélt a családjáról stb."
Beszélgetni mind szokott, ez semmit nem jelent
"Szerintem le akar nyúlni."
Én akkor hagytam ott az általam említett hölgyet, amikor kéregetni kezdett, szóval megvan az esélye
Ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!