Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy lánnyal és ezt írta nekem. Miért vagyok ilyen és mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Belájkolta egy képem Facebookon, én pedig ráírtam. Elkezdtünk beszélgetni. Nagyon-nagyon távolról ismerjük egymást.

A beszélgetés közben hirtelen a semmiből leírta, hogy tetszem neki, jól nézek ki stb.

Másnap ráírtam, beszélgetést kezdeményezve, ami jól ment.

Aztán tegnap már nem írtam rá. Ő sem én rám.

Nem tudom, hogy érdemes-e folytatni ezt.

Szerintetek?

Én 32/F, ő 28/N

2023. ápr. 28. 10:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

"tegnap már nem írtam rá"

Mit akarsz folytatni, ha nem volt semmi, és egyikőtök se akarja?

2023. ápr. 28. 10:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem írsz neki és javasolsz egy randit a hétvégére...??? 32 éves felnőtt férfi vagy, ne legyél már ilyen töketlen!
2023. ápr. 28. 10:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy napig nem beszéltetek, akkor már vége is a világnak?:D

Én pl a feleségemmel keddenként egyáltalán nem találkozom. Akkor válnunk kéne mindne héten?:D

Írj rá, oszt annyi. Leírta, hogy tetszel neki, akkor mgéis mi a tökön rágódsz?:D Hívd el randizni.

2023. ápr. 28. 11:05
 4/18 A kérdező kommentje:

"Mit akarsz folytatni, ha nem volt semmi, és egyikőtök se akarja?"

Az ismerkedést főnök, ha nem volt ez elég egyértelmű.

2023. ápr. 28. 11:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"...és egyikőtök sem akarja"

Ez honnan jött le, ekdves 1es?

2023. ápr. 28. 11:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miből szűrte ezt le.
2023. ápr. 28. 11:15
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Azt hittem egy nő vergődik itt, de visszanéztem, te vagy a pasi! Értem én, hogy egyenjogúság van, de udvarolni is a nő fog neked, meg a kezedet is ő kérje meg?! Legyél már egy kicsit tökösebb!
2023. ápr. 28. 11:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon meglepett a korotok a végén, azt hittem, hogy tinikről van szó. Nekem hihetetlen, hogy 30 körül valaki itt ilyet kérdez. De tessék, adok opciókat:

-lehet fog írni

-írj rá te

-hívd el valahova találkozni

-hagyd az egészet

Érdemes-e folytatni? Azért ezt el kell tudnod dönteni.

2023. ápr. 28. 11:18
 9/18 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, így visszaolvasva a kérdésem, tényleg olyan, mintha tini írta volna :)
2023. ápr. 28. 11:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha látsz rá esélyt, hogy lehet valami belőle, akkor miért ne írnál? Gondolom nem állnak sorban a nők az ajtód előtt, akik csak arra vágynak, hogy veled ismerkedjenek. Most ha kibukik valami olyan dolog, ami red flag, akkor úgyis lezárhatod az ismerkedést.
2023. ápr. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!