Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna, ha a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a férfi, akivel randiztok, így élne?

Figyelt kérdés
Az előző munkahelyén úgy érezte, kiégett, elege lett a stresszből, munkahelyi intrikákból. Ezért döntött, hogy váltani akar. Kilépett a melójából, most részmunkaidőben dolgozik, csak annyit, hogy ne a félretett pénztartalékait apassza, és fedezve legyenek a mindennapi költségei, mellette pedig estin oktatásra jár, hogy átképezze magát.

2023. ápr. 28. 09:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
A párom pontosan ebben a helyzetben volt amikor megismerkedtünk. Nem zavart, sőt.
2023. ápr. 28. 12:25
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon szimpatikus hozzáállás, abszolut randiznék vele.
2023. ápr. 28. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Ameddig nem engem akarna pénzzel lehúzni, engem nem zavarna - de hozzáteszem, nem akarok gyereket. Lehet, hogy akinek már ketyeg a biológiai órája, azért óvatosabb lenne.
2023. ápr. 28. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Amikor a mostani barátnőmet megismertem, bár akkor még nem volt szó randizásról, akkor jártam tanfolyamra, és akkor kerestem új munkahelyet. Nem tűnt úgy, hogy rossz néven vette volna.
2023. ápr. 28. 16:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek!
2023. ápr. 28. 20:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért zavarna? Tisztelném érte. Nekem nem az a fontos, hogy valaki halálra keresse magát, ráadásul átképzi magát, gratulálok neki!!!
2023. ápr. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!