Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket zavar, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a férfi vagy nő, akivel randiztok nagyon gyorsan beszél?

Figyelt kérdés

Gyorsan-t kérem ne keverje össze senki azzal, hogy sok hülyeséget összehord rövid idő alatt.

Komoly témákról értelmes mondatokban, változatos szókinccsel válaszol, viszont eszméletlen gyorsan beszél úgy, hogy alig gondolkodik a válaszokon.

Olyan érzésem van, mintha az agya vagy 3x gyorsabban járna, mint az enyém és csak pislogok.

23N

2022. szept. 2. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Nekem pont előny lenne. ADHD-san sokszor tök nehéz a normális tempóban vagy kicsit lassabban beszélőkre hosszabb ideig figyelnem, mert akarva-akaratlanul túl sok időm van gondolkodni a szavaik közt, és elkalandozik a figyelmem. A gyorsan beszélőknél ezzel sokkal kevésbé van problémám.
2022. szept. 2. 17:41
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
87%
Engem eléggé zavarni szokott a dolog...ezért sem ismerkedem repperekkel.
2022. szept. 2. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesítene.
2022. szept. 2. 18:08
 4/14 A kérdező kommentje:

1-es

Köszi a választ.

2-es

Jót nevettem, de van olyan magyar rapper, aki valóban felveszi a versenyt? (biztos van, csak nem a legnépszerűbbek között)

3-as

Kitudnád fejteni, hogy miért?

2022. szept. 2. 18:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valaki gyorsan beszél, én is hajlamos vagyok hadarni, ha olyan a téma, amiről lelkesen beszélek, szóval nem szokott gondot okozni az sem, hogy kövessem a másik mondanivalóját. Azért legyen érhető és ne extrém gyorsan darálja. Számomra sokkal zavaróbb, ha valaki túl lassan beszél.
2022. szept. 2. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

Az zavar nagyon, ha egy nő pösze, vagy selypít.Egyre több van ilyen, utcán, járműveken hallani és idegesítő.Főleg a selypegős van sok és ezt még nem lehet a rossz protkóra fogni,mint az öregeknél.

Régen a sulikban volt logopédus,úgy tudom, nem értem ma miért nincs.

2022. szept. 2. 19:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Van ilyen kollégám (férfi), és zavar.

Apám legjobb barátja is nagyon gyorsan beszélt, valahogy ő is idegesített.

2022. szept. 2. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy lassabban beszéljen......nekem be szokott jönni!! Ha valaki izgul akkor szokott hadarni(esetleg dadogni), nyugtassad meg és ha komfortosan érzi magát akkor jobb lesz a helyzet.
2022. szept. 2. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálam személy szerint kizáró ok lenne. Sose tudnék hozzászokni, én teljesen más vagyok.
2022. szept. 2. 20:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Kicsit zavarna, de azért ez nem kizáró ok, a túl lassú, vontatott beszéd jobban zavar.
2022. szept. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!