Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket zavar, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a férfi vagy nő, akivel randiztok nagyon gyorsan beszél?

Figyelt kérdés

Gyorsan-t kérem ne keverje össze senki azzal, hogy sok hülyeséget összehord rövid idő alatt.

Komoly témákról értelmes mondatokban, változatos szókinccsel válaszol, viszont eszméletlen gyorsan beszél úgy, hogy alig gondolkodik a válaszokon.

Olyan érzésem van, mintha az agya vagy 3x gyorsabban járna, mint az enyém és csak pislogok.

23N

2022. szept. 2. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, zavar, mert van idő mindenre, akkor hova a nagy sietség?
2022. szept. 2. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, ezek alapvetően jelenlévő dolgok első benyomás során.

Sajnos rosszul reagáljuk le nagyon. A beszélgetőpartner általában az ellenkezőjével próbálja jelezni, hogy összehangolódjon a kommunikációjuk. Tehát ha pl túl hangos a parnered, akkor tudatalatt is halkabbra váltasz, hogy idomuljon hozzád. Viszont mivel neki túl halk vagy, ezért ő hangosabban fog beszélni!! 😃😃 tehát ilyenek vannak beszédben, fontos dolgok, főleg első benyomás során.

Tehát valószínűleg a mostani konkrét esetedben te egyre lassabban beszéltél neki, ami miatt ő egyre gyorsabban beszélt. Biztos van erre jó megoldás, hogyan lehet mégis összeterelődni, de már nem emlékszem mit tanultam erről. Utánakutatok, hátha...

2022. szept. 2. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Ahh, megtaláltam. Pont ott olvastam róla, ahol emlékeztem rá. De a könyv nem ír róla igazán, hogy mi a feloldása a szitunak, hogyan kezeld, ha úgymond a másiknak van beszédhibája, hanem inkább csak önellenőrzésről írj, hogy ismerd a saját hibádat, és alkalmazkodj a másikhoz.

De keress rá:

Első benyomás c. könyv, 143. Oldal, „Sebességváltás” bekezdés.

Viszont ebben a helyzetben ugye nem te voltál a hibás, hanem a partnered... és nyilván az kerülendő, hogy lassabban beszélj neki, mert az őt a gyorsabb beszédre ösztönzi. Erre mindenképp figyelj! Akár beszélhettek is róla... lehet túlságosan bizonyítani akar, izgul... nem a világ vége, és nem egy hiba ez a dolog.

Tehát arra hívnám fel a figyelmet mindenképp, hogy itt most egy ellentét éleződött ki, de a különbség nem olyan nagy, mint tűnik, egyszerűen az ember hülyén oldja meg az ilyen szitut... valójában nem annyira gáz. Nyilván az ő alaptempója gyorsabb, mint a tied, de nem annyival, mint amennyire most kijött, ez csak az emberi hülyeség miatt lett így.

2022. szept. 2. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavarna, mert azt a benyomást keltené bennem, hogy sietni akar és minél előbb be akarja fejezni a beszélgetést. És akkor úgy lennék vele, hogy jó, akkor hagyjuk, majd máskor.
2022. szept. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!