Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet közös érdeklődési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet közös érdeklődési pont férfi és nő között?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 19:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Egy kapcsolat minősége pont olyan, mint amilyen a nő. A nő választ férfit, ha ezt rosszul tette, akkor a kapcsolata sem lesz jó. Ha egy nő dög unalmas, akkor a kapcsolata is az lesz. Ha egy nő élénk, életteli, akkor szintén.
2023. ápr. 27. 08:36
 32/39 anonim ***** válasza:
76%
31, hát ez ultra nagy baromság. Persze ha papucs vagy, akkor van benne valami, de egy egészséges PÁRkapcsolatban abszolút nem igaz.
2023. ápr. 27. 09:49
 33/39 anonim ***** válasza:
12%
Ojé, ha a férfi jól néz ki, és a nő fut, liheg a nyakába, akkor a férfi dönt mindenről. Alapból a nőkön múlik minden, főleg a mai világban. Ehhez nem kell papucsnak lenni. Nálatok az adu-ász ha érted mire gondolok. Mint mondtam egy igazi nőnek jó kapcsolata és házassága lesz, aki meg nem olyan, annak meg nem. Egy igazi nő megválogatja hogy kivel áll le. Sok férfi meg már annak is örül ha hozzá szól egy nő. Igazi és erős férfi tud választani ha jól is néz ki. Ellenben őt választják, maximum igent mond. Ma már a teremtő, alkotó férfi energiák nem sokat számítanak a nőkkél, így mitől lenne egy férfi megbecsült? Kénytelen alkalmazkodni a nőhöz, ami ugye hozza majd a kapcsolat minőségét. Mélyebb dolgokra gondolok mint a közös társasjátékozás meg az állatsimogatás.
2023. ápr. 27. 09:59
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

33, továbbra is, ez baromság. Hiába szjakózod sokat, egyszerűen butaság.

Deee egyébként ezzel a hozzáállással nem csoda, ha kerülnek a nők. A nők ugyanis olyan férfit keresnek, aki képes határozott vélemény formálására, akár az ő véleménye ellenében is.

Márpedig az, hogy nekem mindegy, csak nő legyen" az 0 tartásról árulkodik és pont azáltal, hogy alacsonyan tartod az igényeidet, hogy mindenki beleférjen, ezzel szűreted ki magadat, mert csak az derül ki, hogy igénytelen vagy, neked tökmindegy ki a másik.

És látom, nőnek nézel, de nem, nem vagyok az. Férfiként mondom: Legyél már egy kicsit férfi. Ne legyen már neked tökmindegy! Az ilyen embert nem csak a nők kerülik, de igazából mindenki. Csicskának jó, de emberi kapcsolatra alkalmatlan ez a hozzáállás.

2023. ápr. 27. 10:22
 35/39 anonim ***** válasza:
19%

34. Miből gondolod hogy egyedülálló vagyok? Egyáltalán mennyi idősnek gondolsz? 2001-óta vagyok házas. :) Ha valakinek nagyon komoly szűrői voltak, az én vagyok. Viszont ennek ellenére is tartom az állításom. Nézd már meg mi megy a párkeresési fronton! Férfi hadak pitiznek a nők előtt! Bohócot csinálnak a pasik magukból, csak hogy végre nekik is jusson már p*na. Vagy a férjek tömkelege szeretőt keres, mert nem nézik őket otthon emberszámba, vagy csak szimplán elzárták nekik az otthoni szex csapot. Állandóan az van a középpontban hogy a NŐK mit akarnak, a NŐKNEK hogyan kell kedveskedni, mit kell nekik mondani és hogyan. Állandóan az van, hogy egy házasságon belül mit kell csinálnia egy férfinek, hogy a NŐKNEK legyen kedve a szexhez. Mindenhol arról hallani hogy a férfiak milyen szemetek, gyengék, használhatatlanok.

Hol találom azt a helyet, ahol mondjuk arról írnak, hogy egy férfinek is van lelke, szíve. Hogy mi esne jól egy férfinak. Vagy hogy egy férfi is érző lény, aki vágyik az elfogadásra és a szeretetre!

NEEEEM! A férfi legyen erős, macsó, határozott, egy GÉP! Akkor jó egy férfi ha egy gép, ha nem, akkor értéktelen senki.

2023. ápr. 27. 11:24
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

35, öhm..... no offense, de akkor kvára le vagy maradva... Ez a "férfi kemény gép, nincs érzése, mindig szexelni akar" dolog kb a 80as években volt a trend:D

"elzárja a szexcsapot" - játszmázni csak azzal lehet, aki engedi... Mondjuk én tuti nem jönnék össze egy játszmázó nővel, vagy ha benézem és játszmázni kezd, akkor vagy abbahagyja, vagy indul a cosmagolás. A párkapcsolat két emberről szól, pont ugyanakkora részben. Ha az egyik fél le akarja uralni a másikat, akkor annak kutya való, nem pár.

Amúgy ha 22 éve házas vagy, mégis milyen fogalmad van a párkeresésről?

2023. ápr. 27. 11:42
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
36. Sajnos benne vagyok. A "kemény férfi" kora meg nem járt le, bár azt hiszem ma a szoknyás pasik a divatosak, szedett szemöldökkel meg festett körömmel. Ja, bocsánat, ők a bátor férfiak.
2023. ápr. 27. 11:55
 38/39 anonim ***** válasza:
83%
37, túl sok TV-t nézel, agyadra ment a média.
2023. ápr. 27. 12:14
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az, aminek nincsen koze a nemi hovatartozashoz. Ket barmilyen nemu ember kozott lehet, vagy sajnalatos esetben nincs. Toluk fugg, mi az. Egymillio dolgot lehet leirni, mindenki mas.
2023. máj. 9. 12:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!