Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet közös érdeklődési pont férfi és nő között?
33, továbbra is, ez baromság. Hiába szjakózod sokat, egyszerűen butaság.
Deee egyébként ezzel a hozzáállással nem csoda, ha kerülnek a nők. A nők ugyanis olyan férfit keresnek, aki képes határozott vélemény formálására, akár az ő véleménye ellenében is.
Márpedig az, hogy nekem mindegy, csak nő legyen" az 0 tartásról árulkodik és pont azáltal, hogy alacsonyan tartod az igényeidet, hogy mindenki beleférjen, ezzel szűreted ki magadat, mert csak az derül ki, hogy igénytelen vagy, neked tökmindegy ki a másik.
És látom, nőnek nézel, de nem, nem vagyok az. Férfiként mondom: Legyél már egy kicsit férfi. Ne legyen már neked tökmindegy! Az ilyen embert nem csak a nők kerülik, de igazából mindenki. Csicskának jó, de emberi kapcsolatra alkalmatlan ez a hozzáállás.
34. Miből gondolod hogy egyedülálló vagyok? Egyáltalán mennyi idősnek gondolsz? 2001-óta vagyok házas. :) Ha valakinek nagyon komoly szűrői voltak, az én vagyok. Viszont ennek ellenére is tartom az állításom. Nézd már meg mi megy a párkeresési fronton! Férfi hadak pitiznek a nők előtt! Bohócot csinálnak a pasik magukból, csak hogy végre nekik is jusson már p*na. Vagy a férjek tömkelege szeretőt keres, mert nem nézik őket otthon emberszámba, vagy csak szimplán elzárták nekik az otthoni szex csapot. Állandóan az van a középpontban hogy a NŐK mit akarnak, a NŐKNEK hogyan kell kedveskedni, mit kell nekik mondani és hogyan. Állandóan az van, hogy egy házasságon belül mit kell csinálnia egy férfinek, hogy a NŐKNEK legyen kedve a szexhez. Mindenhol arról hallani hogy a férfiak milyen szemetek, gyengék, használhatatlanok.
Hol találom azt a helyet, ahol mondjuk arról írnak, hogy egy férfinek is van lelke, szíve. Hogy mi esne jól egy férfinak. Vagy hogy egy férfi is érző lény, aki vágyik az elfogadásra és a szeretetre!
NEEEEM! A férfi legyen erős, macsó, határozott, egy GÉP! Akkor jó egy férfi ha egy gép, ha nem, akkor értéktelen senki.
35, öhm..... no offense, de akkor kvára le vagy maradva... Ez a "férfi kemény gép, nincs érzése, mindig szexelni akar" dolog kb a 80as években volt a trend:D
"elzárja a szexcsapot" - játszmázni csak azzal lehet, aki engedi... Mondjuk én tuti nem jönnék össze egy játszmázó nővel, vagy ha benézem és játszmázni kezd, akkor vagy abbahagyja, vagy indul a cosmagolás. A párkapcsolat két emberről szól, pont ugyanakkora részben. Ha az egyik fél le akarja uralni a másikat, akkor annak kutya való, nem pár.
Amúgy ha 22 éve házas vagy, mégis milyen fogalmad van a párkeresésről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!