Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es férfiak akik vonzóak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es férfiak akik vonzóak, azok hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Ebben a kérdésben jutottak arra a megállapításra a hozzászólók hogy 50-es férfiak között nincsenek vonzó férfiak, csak nagyon-nagyon ritkán.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Viszont állítják hogy vannak de tényleg nagyon ritkán.

Linkeljetek netről példa fotókat, olyanokat amik jól reprezentálják a nők szerint vonzó külsejű 50-es férfit.

2023. ápr. 26. 09:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
És akkor mi van?
2023. ápr. 26. 11:09
 12/36 anonim ***** válasza:
Egy pasi, kortól függetlenül, bármilyen lehet. Az ápoltság nem korfüggő. Láttam én már a fiatalabb korosztályban is rengeteg ápolatlan pasit, és ebbe bele se teszem a drogos, hajléktalan, padon fekvő bódult h..os egyéneket.
2023. ápr. 26. 11:15
 13/36 A kérdező kommentje:

# 12

de az említett és a leírásban linkelt kérdésben azt taglalták összegezve hogy 50-es férfiak még ha gazdagok sem tudnak vonzóan kinézni

2023. ápr. 26. 11:25
 14/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nagyon szeretnél most veszekedést szítani, azt látom.
2023. ápr. 26. 11:27
 15/36 A kérdező kommentje:

# 14

nem.

csak már várom a fotókat,mert eddig nem még nem kaptam választ a kérdésemre sajnos.

2023. ápr. 26. 11:29
 16/36 anonim ***** válasza:

Magyar: Gajdos Tamás (64 éves) vagy Rábai Balázs (49 éves)

[link]

[link]

Külföldi: van egy rakás hollywoodi színész aki jól néz ki 50 évesen is.

2023. ápr. 26. 11:58
 17/36 A kérdező kommentje:

# 16

és ez a kinézet nem megszokott 50-es pasiknál?

ezt annyira nehéz megugorni a többségnek? miért? mit rontanak el?

2023. ápr. 26. 12:07
 18/36 anonim ***** válasza:
Gajdos Tamásra még egy szavazat. Én említeném Ernyei Bélát is, aki már nem is 50, hanem jóval több, de még mindig egy sármos úriember.
2023. ápr. 26. 12:07
 19/36 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem ugyanazon paraméterek alapján néz ki valaki jól 50 évesen, mint fiatalabban. Azaz, testileg ápolt és nem igénytelenül elhízott, sportos. Öltözködésében van stílus. Nyilván 50 fölött nem bababőre van a férfiaknak sem, de ez nem is lehet elvárás.
2023. ápr. 26. 12:09
 20/36 anonim ***** válasza:

Ramazzotti 59 és bármikor jöhetne anyagiaktól függetlenül, eskü, még el is tartanám :D

Magyarok közül +1 Gajdos Tamásra

2023. ápr. 26. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!