Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért fut bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért fut bele abban a hibában, hogy azt hiszik hogy szimplán kedvességgel meg tudnak szerezni egy nőt?

Figyelt kérdés

Férfi létemre mondom, hogy a túlzott kedvesség nem elég ahhoz hogy össze jöjjenek egy nővel. Ennél többet kell mutatni hogy egy nő beléjük szeressenek.

Van egy nemzetközi közmondás hogy; “Nice guys finish last” és ez valóban igaz.

Ugyan is az önbizalom fontosabb a kedvességnél, és a legtöbb férfi ezt valamiért nem tudja elfogadni.

És ezek a “férfiak” mindig siránkoznak hogy miért a “rosszfiúk” után szaladnak a nők, miközben őket észre sem veszik.

Erre az a válasz hogy a kedvességnél többet kell mutatni egy nő iránt!

2023. ápr. 25. 22:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Mert a nők ezt hazudják nekik.
2023. ápr. 26. 07:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vagy kedves, akkor miért állna veled szóba bárki? Ez alap.
2023. ápr. 26. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Az elején mindenki a kedves oldalát mutatja. Majd x hónap , év után tör fel az állat a sárkány mivoltjuk.
2023. ápr. 26. 08:05
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Ah volt ilyen munkatársam, feltűnően kedves és előzékeny volt velem az első naptól. Én is udvarias voltam vele, de soha nem adtam jelét semmi érdeklődésnek (mert nem volt). Kb fél év után egy céges partin rámindult, jeleztem, hogy ez nekem nem pálya, mire gyakorlatilag az arcomba robbant, hogy mekkora felszínes p.csa vagyok, hát mindig milyen kedves volt velem, ebből is látszik, #hogyazösszesnő milyen, biztos valami bunkóval kavarok inkább és a többi tiráda. 🫠

Szerencsére ezt a jelenetet sikerült annyi ember előtt előadnia, hogy önmagát vágta ki a társaságból, nekem kb semennyire nem kellett menedzselni a helyzetet 🤗

2023. ápr. 26. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kedvesség a gond, hanem hogy nem tetszik a csajnak.

Ha meg nem tetszik, csinálhat akármit, akkor sem fog kelleni.

2023. ápr. 26. 09:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is beleestem ebbe a "hibába". Azóta másfél éve együtt vagyunk barátnőmmel, akivel "szimplán kedvességgel" jöttünk össze.
2023. ápr. 26. 10:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Sokaknak még a kedvesség sem jön össze.
2023. ápr. 26. 11:06
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Mert hiszik a penzesebbek hogy csak penzel megtudnak szerezni egy not?
2023. ápr. 26. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!