Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra mekkora red flag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mekkora red flag egy egyedülálló, kisgyerekes fiatal (20 éves max) anyuka?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 20:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Tapasztalatlan, óvatlan, szerelmes lehetett talán nagyon, lehet, hogy átvágták mint a huzat.
2023. ápr. 24. 20:39
 2/26 A kérdező kommentje:
Sanszos, vagy csak kellett neki a falu rosszfiúja aki teherbe ejtette majd ott hagyta és most pót apukát keres.
2023. ápr. 24. 20:41
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha rendes anya, akkor érthető, hogy olyan fiút, férfit keress, aki a gyerekét is elfogadja. Ez szerintem alap, nemcsak olyannal kezdene ki, aki csak kihasználná.
2023. ápr. 24. 20:42
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
Hatalmas.
2023. ápr. 24. 20:44
 5/26 anonim ***** válasza:
60%

Ha korban hozzá illő, a közelében lakó, egyedülálló férfi lennék, alapesetben nem zárnám ki.

Nyilván érdekelnének a gyerekkel kapcsolatos dolgok: véletlenül csúszott be, vagy tervezték. Ha tervezték, miért lépett le a férfi és miért ilyen fiatalon tervezték. Aztán persze a gyerek maga is érdekelne: hány éves, fiú vagy lány, hogyan neveli az anyja stb. Ha egész kicsi, lehet, hogy természetes módon tekintene apjának engem.

Én alapból nem zárnám ki, ha az derülne ki, hogy nem egy könnyűvérű lány, csak peches volt, melléválasztott, vagy elrontották a védekezést.

2023. ápr. 24. 20:53
 6/26 anonim ***** válasza:
55%
Buta naiv felelőtlen lány hatalmas red flag.
2023. ápr. 24. 20:54
 7/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, de a #2 is egy hatalmas red flag. Szépen hozza az incel teóriákat.
2023. ápr. 24. 20:57
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Az elmúlt egy évben ő a harmadik anyuka aki bepróbálkozott nálam, de egyszerűn blokkol a további ismerkedésben a tudat, hogy van gyereke.
2023. ápr. 24. 21:00
 9/26 anonim ***** válasza:
62%

7#

Ja, írni is akartam, hogyha így vélekedik róla a kérdező, akkor inkább hagyja békén, van neki elege. Nem hiányzik neki egy olyan fiú, aki előítéletes és igazából csak meg akarja d*gni, semmi mást.

Kérdező, szexre találsz mást is, ugye? Ha sikertelen vagy, azért még nem kéne a legrosszabbat gondolni másról. Keresgélj gyermektelen lányt, probléma megoldva.

2023. ápr. 24. 21:00
 10/26 anonim ***** válasza:
34%

"egyszerűn blokkol a további ismerkedésben a tudat, hogy van gyereke"

Miért?

Sajátra nem vágysz? Utálod a gyerekeket?

2023. ápr. 24. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!