Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miután betöltöttétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miután betöltöttétek a 30-at mi változott számotokra az ismerkedésben, csajozásban? Akármit írhattok

Figyelt kérdés
29 éves vagyok és kicsit félek a harmincas éveimtől, hogy mennyivel másabb úgy ismerkedni, csajozni, ha már 3-mal kezdődik a korod 2 helyett. Hogy már talán nehezebb lesz sok szempontból. Mit tapasztaltál, miután te elmúltál 30 éves?
2023. ápr. 24. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Semmi szinte. De nem kell 30 at mondani ha fiatalabbnak tunsz, van akit elremiszt.
2023. ápr. 24. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

jesszusom itt ha valaki 30+ az már öreg :)

amúgy semmi nem változott.

2023. ápr. 24. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
16%

Benyeltem a blackpill-t, es azota maskepp tekintek a temara....

38F incel

2023. ápr. 24. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
2. Nem itt , ha nem a fiatalabbak koreben.. ok csak a szamoknak elnek , mekkora a lakasod/hazad/penzed/farkad/... az eletkor az egyetlen amibol a kevesebbet szeretik.
2023. ápr. 24. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy viselkedem 30 évesként, mint amikor 25 éves voltam. Abszolút változatlan minden, nem kell aggódni.
2023. ápr. 24. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Lazábban beszélgetek azokkal is akik klasszisokkal jobbak. Mondjuk én 5ös vagyok és a csaj 8as. A lányos zavar néha előjön, de csak akkor ha fejben már lefektettem vagy "demegbasz..". 🤤😆
2023. ápr. 24. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödik az ember, jó esetben komolyodik is, és nem csak dugótársat keres, hanem olyan partnert, akivel hosszútávon lehet tervezni, mondjuk családalapítást.
2023. ápr. 25. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogyan a 7-es is mondja, igen. Szépen be lehet állni a sorba.
2023. ápr. 25. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
7. Az us luxus manapság drága egy család fentartása manapság.
2023. ápr. 25. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!