Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, ha melegítőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha melegítőben ,smink nélkül, kuszán összefogott hajjal és egy belebújós pulcsiban megyek utcára sokkal több férfi néz meg?

Figyelt kérdés

amikor szépen kisminkelem magamat és csinosan felöltözöm meg se

próbálnak közelíteni…vagy nagyon távolról néznek

2023. ápr. 24. 00:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
46%
Nézik, ki az a hajléktalan.
2023. ápr. 24. 00:16
 2/26 anonim ***** válasza:
28%
Én ilyenkor azt szoktam nézni, hogy a fenébe lehet ilyen igénytelen egy nő.
2023. ápr. 24. 00:26
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Áh szóval ha egy nőn nincs smink, nem tökéletes a haja és melegítő van rajta, akkor már igénytelen?? Az igen és akkor a nőket köpködik, hogy milyen magas elvárásaik vannak, miközben némelyek szerint az az igényes nő, aki állandóan ki van sminkelve, belőtt hajjal, csinos ruhában.. No komment.
2023. ápr. 24. 00:39
 4/26 anonim ***** válasza:
74%

#1 és #2 gondolom nők. :-)))

Pedig itt a férfiak válasza lenne lényeges, úgyhogy férfiként hadd írjam le a véleményem.

Azért, mert természetes vagy.

Mert akárki akármit mond, a férfiak jelentős részének (szerintem többségének) tetszenek a természetes külsejű nők. Lazaságot, vidámságot sugallnak, azt éreztetik, hogy közel lehet hozzájuk kerülni.

2023. ápr. 24. 00:57
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Lehet szebb vagy smink nélkül
2023. ápr. 24. 00:59
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
A laza stílus szexi
2023. ápr. 24. 01:04
 7/26 anonim ***** válasza:
90%
Akarmelyik valasz lehet jo az eddigiek kozul, ugyanis nem mindegy, hogy hogy nez ki alapbol a kerdezo, csak annyit tudtunk meg, hogy sminkben csinos. Ez meg nem jelenti azt, hogy termeszetesen is jol nez ki. Van, aki tenyleg laza csaj benyomasat kelti, ha csak felkap valamit kocosan, van aki meg tenyleg ugy nez ki, mint valami csoves. Ha egy atlagos csinos lany jelenik meg naturban, az nezhet ki jol, ha egy hormonproblemas, karikas szemu, zsiros haju valaki, az mar kevesbe. (De sminkkel, friss hajjal ugye o is lehet csinos.)
2023. ápr. 24. 01:15
 8/26 anonim ***** válasza:
7%

Az egyszerű segéd munkasok mint én, ne agodj észre vesznek mindenhogyan

. By 120iq

2023. ápr. 24. 01:52
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem szexi, ha valaki így közlekedik, de különbözőek vagyunk.
2023. ápr. 24. 02:16
 10/26 anonim ***** válasza:
23%
Rosszabb hírűbb kerültekben, rózsaszín melegítő nadrágban, cigány csajoknak tudjátok milyen jó segge van? Kiemeli a popót, de a sportcipőt nem nézem! ;)
2023. ápr. 24. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!