Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges az hogy egy férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az hogy egy férfinek interneten abszolút nincsen sikere, tehát próbálkozik egyetlen matche sem lesz Tinderen, nem írnak vissza neki a nők és élőben elkezd ismerkedni és egy tök csinos barátnője lesz?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen. Társkeresőkön csak akkor lehet esélyed férfiként, ha teljesen tökéletesen nézel ki. A való életben az is elég, ha az átlagnál jobban.
2023. ápr. 24. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Simán. Csomó pasinak annyira borzalmas képei vannak kinn (nemcsak társkeresőn, hanem bárhol): szemcsés, homályos, elképesztően előnytelen, ciki, stb., hogy az ember lányának már a profilt sincs kedve megnézni. Aztán a való életben meg egy tök átlagosan kinéző (néha még helyes is) pasas, akinek egy jó személyiséggel simán lehet barátnője.
2023. ápr. 24. 08:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a képek egyáltalán nem adják vissza, hogy milyen valaki a valóságban. Mégis csak az van ott, az alapján tudsz választani. Én mindig azt szoktam mondani a barátnőmnek, hogy szerintem a "kidobott" pasik fele, ha személyesen próbálkozna, simán igent mondanánk. Sőt. Személyesen annyira más, látom a magasságát, látom a stílusát, hallom ahogy beszél. Neten eleve 10 centit levonok a kiírt magasságból, meg próbálom nem cinikusan nézni a fotókat, stb. Én pl. nem rajongok a kutyákért, ha látok valakinél kutyát a képen, akkor alap nem, mert kezdjek azzal, hogy a tiéd vagy csak ott volt..? :D

A netes ismerkedés szánalmasan az adatokról szól, nem arról, hogy megismerj egy embert. De mivel nekem sincs más lehetőségem, ezért próbálkozom.

2023. ápr. 24. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha élőben van valami olyan tulajdonsága, ami a társkeresős profilján nem jön át, és a nőknek fontos, akkor igen, pl. jó humor, jó duma, jól masszíroz, jól főz stb.
2023. máj. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!