Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 20-30 év között ha Tinderen likeolnak, akkor ennyivel fiatalabbnak látszom?
Kipróbáltam a Tinder Gold-ot de én 40 vagyok, viszont akik először bejelöltek azok nem nagyon tetszettek, szóval megcsináltam újból de kíváncsiságból átírtam 30 évesre magamat.
Erre most rendszeresen 20-30 év közötti matcheket kapok akik ráadásul tetszenek is.
De ez így értelmetlen és átverés, viszont a valódi koromat beírva meg nem tetszenek a csajok.
Letöröltem a Tindert, ennyi.
Nem kezdhetek úgy egy randit hogy "Hazudtam, 10 évvel idősebb vagyok"
Erre most milyen megoldás lehet?
Rengeteg nő van így ezzel sajnos, hogy ott van egy férfi, aki amúgy tetszik neki, aztán megtudja a férfi korát és csak a kora miatt nem tetszik neki hirtelen a férfi már, miközben előtte még semmi baja nem volt vele.
Engem már a saját huszonéves koromban is értek ez miatt elutasítások, hogy nem voltam benne a nő által fejben preferált korban, mert ez olyan kva fontos volt neki. A nők érzékenyebbek a kor dologra valamiért. Talán ennyit lehet tenni, hogy a való életben ismerkedj, ahol nem tudnak úgy korra szűrni (ezzel kizárva a nekik potenciálisan tetsző pasikat is), mint a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!