Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 30 év felett sokan miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 30 év felett sokan miért válnak hirtelen nagyon kedvessé és nyitottá?

Figyelt kérdés

Ismerkedési szempontból.

Számos olyannal találkoztam hogy olyan top nők akik 20-25 éves korukban még levegőnek néztek vagy flegmán, lenézően akár kigúnyolva elhajtottak, gimiből, egyetemről ismertem őket, eltelt 10-15 év, és utcán vagy máshol összetalálkoztam velük és igy elkezdik hogy dejól nézel ki, hogy vagy, mit csinálsz, mintha így flörtölnének.

Basszus 40 éves vagyok, hogy néznék ki jobban mint 25 éves koromban??? Gazdag sem vagyok.

2023. ápr. 23. 09:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy 20 éves fiú sem úgy viselkedik, mint egy 40 éves férfi. De ezek szerint te még 40 évesen is egyedül vagy. Ezeknek a nőknek meg valószínűleg férjük, családjuk van, és nem potenciális férfiként tekintenek rád most sem, hanem egy régi ismerősként.
2023. ápr. 23. 15:21
 22/30 anonim ***** válasza:
84%
Szűzanyám, ha mindannyiszor kapnék egy erzest, ahányszor az alapvető kedvességemet flörtként regisztrálja valami trubadúr, nem kéne olyan hülyeségekkel bajlódnom, mint lakáshitel 😂
2023. ápr. 23. 15:45
 23/30 anonim ***** válasza:
34%
Bármennyire is él "az idő mindent megszépít" elv, azzal akivel nem voltak szép emlékek, minek jópofizna csak úgy? Ha találkoznak bevásárlás közben, és összeakad a tekintetük, akkor elég egy "szia" és mindenki megy a dolgára. Ez az alapvető udvariasság és emberi viselkedés. Nem jópofizik azzal, akit megvetett 4-5 évig a suliban és semmi közük nem volt egymáshoz.
2023. ápr. 23. 15:48
 24/30 anonim ***** válasza:
60%
Ja és kérdező: miért ne nézhetnél ki jobban 40 éves férfiként a 40 éves férfiak között, mint 20 éves férfiként a 20 évesek között? Vannak, akiknek az idő jobban, illetve kevésbé rosszul áll, mint másoknak.
2023. ápr. 23. 15:53
 25/30 anonim ***** válasza:
41%

Pontosan ezt akarta volna hallani, ezt képzeli, közben meg a lónak a f*szát, csak miért állnának neki a nők bunkózni 15 év után...

(Én lehet, neki állnék, ha ennyire lenéző hozzáállást éreznék, amit a kérdező, és sorstársai produkálnak, de az egy dolog...)

2023. ápr. 23. 16:15
 26/30 anonim ***** válasza:
45%
Istenem.:( Ennyire nehéz kimondani azt, hogy vannak férfiak, akik felnőttként kikupálódnak és 30-40 évesen jobb partinak számítanak, mint a 18 éves lúzer vagy lúzernek hitt önmaguk? Mindenben azt kell látni, hogy a kérdező biztos azt akarja hallani, hogy 30 felett már a nőknek lefőtt a kávé és hogy örüljenek, ha az egykori lúzer, vagy egyáltalán bárki szóba áll velük? Ennyire sok itt a komplexusos nő?
2023. ápr. 23. 16:25
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen ez..de volt egy csaj aki tinikoromban állandóan piszkált.. zaklatott és megakart mindig verni(énis nő vagyok).

Aztán jó pár évvel később, kb úgy 20 éves lehettem ,mikor összefutottam vele az utcán és úgy köszönt rám meg úgy viselkedett mintha ezek a dolgok megsem történtek volna. Állandóan bejelölgetett facebookon,pedig mindig elutasítottam. Nem,nem azért mert gyerekes vagyok,hanem mert nem akartam olyan embert ismerősnek aki zaklatott egész fiatalkoromban)

2023. ápr. 24. 06:47
 28/30 anonim ***** válasza:
64%
Segítek: a kérdező azt a választ várja hogy a nők már nem kapnak annyi odafigyelést mert megöregedtek és ezért már kapkodnak mindenki után
2023. máj. 12. 03:10
 29/30 A kérdező kommentje:

# 28

na mondjad mondjad nagyokos tudósember

2023. máj. 12. 08:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Ennyien nem tévednek....
2023. máj. 12. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!