Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utcán, boltban stb helyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán, boltban stb helyen való ismerkedésről kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Egy ideje nyitottabb szemmel figyelem a világot, és néha azt veszem észre, hogy metrón, vagy az utcán sétálva van, hogy több alkalommal összenézek lányokkal, mosolygok, visszamosolyognak, van, hogy többször is egymásra nézünk így pl metrón.

De sosem kezdeményezek, mert félek, hogy illetlenség az egész, vagyhogy kellemetlen helyzetbe hoznám vagy valami.

Kinek mi a tapasztalata az ilyen jellegű ismerkedésről?

2023. ápr. 22. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van aki kezdeményez és sikerre jár, van, aki nem teszi meg, mert fél a kudarctól. Ez a véleményem.
2023. ápr. 22. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha visszamosolygunk az zöld jelzés, nőként mondom! Ha ezt a jelzés megkapod akkor meg is szólíthatod nyugodtan.
2023. ápr. 22. 20:14
 3/11 BohócKolbász ***** válasza:
84%
Szerintem nehéz manapság boltban meg utcán ismerkedni. Várakozás közben esetleg lehetséges. Gondolok itt sorbanálláskor vagy más helyen várakozás közben. Nekem már így vokt sikerem, igaz sem szex sem kapcsolat nem lett. Nem is probléma. Viszont lett egy nagyon jó ismeretségem. Azóta figyelem nyitottabb szemmel ezeket a helyzeteket. Már sz is elég ha félig magamnak mondom hogy "mennyit szuttyognak már ott elöl". Volt nő aki reagált erre. Szóval apró praktika ez. De nem szentírás. Csak lazán! Itt is szívesen dumálok ha van akit érdekel egy fura falusi fickó. :D
2023. ápr. 22. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Csak élőben ismerkedem, neten soha. Bárhol lehet, de jó nyitás kell.
2023. ápr. 22. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Élőben jobb ismerkedni,mint itt a neten.Igaz hozzám még sose jött oda pasi a buszmegállóban,hogy: tetszel cica,járunk?
2023. ápr. 22. 20:52
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Miért akarsz élőben ismerkedni ha ott van a net is, ahol sokkal könnyebb?

Ez lesz a válasz: "Mert a neten kutyának se kellek"

Miért gondolod, hogy ugyannannak a nőnek élőben, amikor egyébként más elfoglaltságai vannak, jobban fogsz kelleni, mint akkor, amikor épp szándékosan pasizik? Ha nem megy a neten, élőben még annyira sem fog menni.

Nem lesz barátnőd sose és egyedül fogsz megrohadni? Igen, nem lesz barátnőd sose és egyedül fogsz megrohadni, mivel veled ellentétben az 1 -eshez hasonló g*cik fenn fogják tartani ezt a bűnös férfiellenes rendszert akkor is, ha ők se kapnak benne semmit.

2023. ápr. 22. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

3.válaszoló!

Miért vagy fura?:)

Egyébként én szívesen venném, ha valaki boltban, utcán, tömegközlekedésen ismerkedne.

2023. ápr. 22. 22:04
 8/11 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Mert szeretem figyelni az embereket. Meggondolom mit mondok, az én fejemben van egy HEPA filter a gondolatok és a szám közt :D De sokmindenről tudok beszélgetni. Azért ne várd hogy lépten-nyomon sztorizzak, olyan kalandos életem nincs. :) De szeretek élni, új embereket megismerni. És van egy csomó hobbim amiről szívesen beszélek ha van akit érdekel.

Én is szívesen beszélgetek, sokkal jobban szeretek csak úgy spontán dumálni.

2023. ápr. 22. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem lett ilyenbol nekem még ismerettségem sem.

Vagy lesnek szemeznek velem es mennek tovább

Vagy pár small talkkal megszolitanak ami nem tudom kezdemenyezés e.

Pl egy srac segitett levenni vmita boltban magas polcrol mert látta hogy küzdök.

Másik pedig látta hogy egy gls csomagautomatával szerencsetlenkedek kerestem rajta mutatja e az időt mert lemerult a telom erre odahmjött megmondani mennyi az idő :D

Ilyenkor nem merek semmit csak megkoszonom mert tiszta égő lenne kifejeznem hogy nekem tetszene ő, de közben csak felreértettem nem akart semmit csak segitett..ilyenkor várok hátha tovább görgetik a dolgot, de nem, ha megköszöntem, otthagynak!

Nem egyszer vagyok ilyen small talkkal szólitgatva, mindig véges a beszelgetés soha nem lett belole semmi.

Viszont egyvalaki meg a metro aluljároban szolitott le ő speciel nyomult számot is akart es amikor nyitottam rá hogy szivesen találkozom vele, egyszerűen kiröhögött hogy ennyi? aluljároban leszolitanak és már meg is vagyok!

Szoval aki meg egyértelmuen kezdeményezett arra hogy nyitok felé egyszeruen kigunyolt.

2023. ápr. 23. 06:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs általános válasz. Van, aki jól fogadja és van, aki nem.

Én alapból szeretek ismerkedni (nem, nem csak párkapcsolatra meg szexre), így én szívesen beszélgetek emberekkel, és amúgy realatíve sokan szólítanak le engem utcán-férfiak is és nők is-mert elég kedves tekintetem van, szoktam mosolyogni idegenekre is, rengeteget sétálok, és élvezem a napot, és sokszor az embereknek kell egy kis mosoly. :)

Viszont vannak olyan barátnőim, akik a személyes tér megsértésének vélik, ha oda mennek hozzájuk, még ha helyes a srác akkor is ridegen viselkednek, mert fáradtak, a napi gondok járnak a fejükben, stb.

Én azt mondom, hogy próba cseresznye, nincs veszítenivalód. Ha elutasítanak elutasítanak, ha meg sikerül az pozitív.

2023. ápr. 23. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!