Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lentiek miatt már felejtős vagyok ismerkedésnél? Fiú vagyok, szóval lányok véleményére lennék kíváncsi, de ha van esetleg tapasztalat nagyon hasonló körülményekkel, fiúk is írhatnak. 20-24 éves korosztályról lenne szó.
Még a szüleimmel élek (nem nagyon szeretnék albérletben lakni a magas költségek+az egyedüllét miatt)
Nincs jogsim (elszeretném kezdeni, de belvárosban lakom, itt van minden kb körülöttem+nincs is nagyon mit vezetni még, nem biztos, hogy a jelenlegi körülmények között van bármi értelme)
Nem volt még komoly kapcsolatom (nem akartam/akarok randira hívni senkit sem csak gyakorlás miatt, közben meg nem is jön be a lány, mivel én sem szeretném, hogy ez történjen velem fordított esetben)
Dolgozom már lassan egy éve, rendszeresen edzek és igényes vagyok a külsőmet illetően, szóval ezekkel nincs baj. Diplomámat is kb egy éve szereztem meg. Csak tudni szeretném, hogy a fentiek miatt ebben a korosztályban már hátránnyal indulok és már ezek miatt ejtve leszek egyből vagy ez egyénfüggő és teljesen a lányon múlik.
Ezek csak kifogások…
Számomra alkalmatlan lennél.
Én 31 vagyok, nekem nyilván nem kell olyan pasi, akinek még nem volt komoly kapcsolata, nem én akarok lenni az, aki megtanítja, hogy kell egy kapcsolatban létezni, ez nem az én dolgom már, úgy gondolom.
De egy hasonlóan tapasztalatlanabb, fiatalabb lánynak sztem ez nem probléma,vagyismost abból indulok ki, hogy 20 évesen engem nem nagyon érdekelt az ilyen.
Én évek óta egyedül élek, és nem vagyok magányos.
Van munkám, vannak barátaim, értékes társas kapcsolataim, eljárok ismerősökkel, nem értem, miért lenne magányos az, hogyha itthon vagyok, akkor nincs körülöttem senki - én határozom meg, mennyi időt vagyok egyedül, míg ha együtt laknék valakivel, akkor ezt nem tudnám befolyásolni annyira. Sőt én például nem is nagyon szeretek embereket áthívni magamhoz, mert szeretem, ha itthon egyedül vagyok. Illetve én a saját társaságomat is nagyon élvezem. Szóval ez nekem egy kicsit kifogás-szagú.
Már nem a te korosztályod vagyok, de azért még emlékszem, milyen volt.
1. Ha normális a viszonyod a szüleiddel, kiveszed a részed a házimunkából, nekem semmi bajom nem lett volna ezzel. Ha elég nagy a tér, nem feltétlenül muszáj ám egy rakat pénzt beletömni más zsebébe, ha azt amúgy félre tudod tenni saját házra, lakásra. Én is azért siettem el, mert bármennyire szeretem anyámat, nem bírok vele egy fedél alatt meglenni.
2.Szerintem rohadtul semmi értelme addig jogsit csinálni, amíg nincs kilátásban, hogy legalább hétvégente volán mögé tudj ülni pár körre gyakorolni. Aztán majd öt év után először akarsz kocsit vezetni, és nemhogy a kreszre nem emlékszel, de még arra sem, hogy hova nyúlj...
3. Ez már lehet, zavart volna, de nem mindegy, hogy 20 vagy 24 évesen. 20 évesen nem, de hogy 24 évesen sem felelt meg korábban senki, és te sem feleltél meg senkinek... de azért biztos nem hagytam volna abba az ismerkedést, mert ennyi idősen még koncentrálhattál annyira a tanulásra is, hogy nem volt időd barátnőt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!