Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak szerint Tinder-re igaz ez az elmélet?
Állítólag a Tinder a következő folyamatot hozza létre és tartja fenn:
A nők átlagosan a Tinder által feldobott férfiak 4%-át húzzák jobbra, míg a férfiak a nők 50%-át.
Ez azt eredményezi hogy a nők óriási mennyiségű megkeresést kapnak, ezért elképesztő módon szelektálnak.
A férfiakra ez katasztrófális következménnyel van, a Tinderen a nők a férfiak felső 5-10% ánál állnak sorba, aki ezen kívül van, annak egy nő sem jut.
Ezek a top férfiak pedig ezt ki is használják és sorban végigdgják ezeket a nőket hiszen megtehetik.
A nők pedig csalódottak hogy a férfiak miért nem akarnak párkapcsolatot, hanem csak szexet.
Állílag a Tinder ezt okozza.
Igaz?
# 22
a szöveg végén az utolsó kérdés
Kerdezo:
Ami az utolso ket sort illeti:
Roviden, igen, a Tinder okozza.
Bovebben, igazabol a Tinder is egy kovetkezmeny, egy eredmenye az informacios, appos forradalomnak.
A net, a media, a bulvar terhoditasa mar megalapozott az emberek agyanak atmosasanak es lebutitasanak.
Kovetkezesen irtottak, es irtjak ki az emberekbol mindazokat a dolgokat melyeket valaha erteknek neveztunk.
A mai ertekek, a kepmutatas, magamutogatas, az onzes es tarsai.
A bulvar azt veri a fejekbe, hogy tokeletes vagy, neked a tokeletes jar, nem adhatod alabb, mint az elerheto 120 szazaleka.
Ezekbol kifolyolag mar a Tinder elott sem volt egyszeru a tarskereses, bar a mostani lehetetlen helyzetnel azert egy nagysagrenddel jobb volt a helyzet.
Háááááááát igen. Nyilván az arányokon lehet vitatkozni.
D epl bevett technika az férfiak érszéről, hogy MINDEN nőt jobbra húznak. Ha már van 100 ilyen férfi a platformon (márpedig van) az azt jelenti, hogy MINDEN nő kap 100 like-ot. Plusz még azokat, akik meg is nézték őket és tényleg tetszik nekik.
Ha kapsz 120 megkeresést és te igazából csak egy embert keresel..... akkor jó nagy szarban vagy, hogy a rendelkezésre álló adatokból eldöntsd ki tényleg alkalmas randira, kapcoslatra.
És ha megnézzük itt az oldlaon a kérdéseket, sokszor szembejön az, hgoy "miért ilyen magasak a nők elvárásaik?". Másképpen: Miért ávlogatnak ennyire a nők?
A válasz: mert musázj nekik, hogy valahogy leszűkítsék a jelentkezők létszámát.
És férfiként én feltenném a kövektező kérdést: A férfiak miér tnem válogatnak egyáltalán? Mert egyrészt ez kibszott igénytelenségre vall, másrészt meg ez az egyik okozója annak, hogy a nők meg túlzottan válogatnak.
Nyilván vannak más faktorok is még, de ebből a szempontból a férfiak kezében van a változtatás lehetősége, a nők csak reagálnak a jelenségre.
Volt itt olyan kérdés is az oldalon, ami az emberek igényszintjét mérte fel. Eléggé az jöt tki belőle, hogy a férfiaknak nagjyából mindegy. Van persze egy ideáljuk - elsősorban külső terén - de igazából belátják, hogy az sem baj, ha eltér ettől a másik.
És tudom, hogy a szerelem akkor toppan be amikor a legkevésbé számítasz rá, sóval kár feltételekhez kötni, de ha egyszer az app így működik, hogy fix tényekből lehet csak kiindulni, akkor vagy ne használd az appot, vagy alkalmazkodj gondolkodásmódban is.
Férfitársaim! Kezdjetek el válogatni, szelektálni! Ne legyen az az álláspont, hogy a nő dönt! Legyenek nektek is igényeitek!
Így inverz módon pont attól lesz több lehetőségetek, ha szűkítitek a lehetőségek tárházát!
25: nincs igazad, a ferfiak is valogatnak.
Az osszes ferfi a nok top 10 szazalekat jelolik.
Ha veletlenul jobbra huzok egy negyvenes hatvannak kinezo tehenet, azonnal kapok visszajelolest :)
26. Én jóképű férfi vagyok és még én is jobbra húzok kb. minden 2.-3. nőt, mert elég vonzónak találom őket.
A minden nőt a korosztályomon belül értem. Írtad a negyvenes, hatvannak kinéző teheneket. Nos én 29 éves vagyok és csak a huszonéves nőket szoktam nézni, nem tudok nyilatkozni a negyvenes nőkről.
Az elmélet igaz, az arányokon lehet vitatkozni. A lényeg, hogy alapból SOKKAL több férfi van regisztrálva társkeresőkre, mint nő és ez jelentősen torzítja az arányokat + az is igaz, hogy a nők válogatósabbak. A férfiak egy népes rétegére jellemző a válogatás nélküli jobbra húzás, hogy majd a bejövő matchek alapján kezdjék el a szelektálást. Míg a nők már alapból csak azt húzzák jobbra, aki elősre is bejön nekik. Olyan ez mintha lenne egy verseny ahová válogatás nélkül mindenki benevezhet, majd csak a második körben válogatják ki a legjobbakat, míg más versenyeknél előzetes feltételeknek is meg kell felelni.
Más kérdés viszont, hogy a Tinder és hasonló appok nem díjazzák a "sikertelenséget". Tehát ha egy fazon válogatás nélkül minden szembe jövő nőt jobbra húz, akkor arányosan sokkal több match-et is kellene kapnia, ahhoz hogy a Tinderen továbbra is felszínen maradjon. Mert ha 1000 jobbra húzásból 1-2 match jön csak össze, akkor a rendszer elkezdi hátra sorolni őt, tehát egyre kevesebb nőnél fogja feldobni az ő profilját, így még esélytelenebb lesz, hogy újabb matcheket kap. Egy idő után kvázi törlődik a rendszerből, tehát egyetlen nőnek sem fog megjelenni a profilja, esélye nem lesz ismerkedni senkivel. Ez ösztönözne arra, hogy csak az olyan nőket húzzák a férfiak is jobbra akik tetszenek nekik ÉS nagyon fontos, hogy akiknél van REÁLIS esélyük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!