Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Joó Zsanett kaliberű csajokhoz már elegendő lenne nettó 900e?
Miért releváns, hogy egy ilyen nőhöz mennyi pénz kell? Neked az a leghőbb vágyad, hogy egy nő csak azért legyen melletted, mert megkeresed azt az összeget, amire neki szüksége van?
Állandóan siránkoztok, hogy a nők a pénzre mennek, de ti is úgy kerestek párt, hogy próbáljátok bekategorizálni, hogy ki mennyiért lenne a párotok. Pont ezzel tápláljátok ezt a jelenséget. Ezen felül meg állandóan sírtok, hogy a külsőre mennek, ti mit csináltok? Meg akartok venni egy díszpintyet, hogy lehessen vele villogni. Tényleg csak az számít, hogy milyen a külseje, illetve mit ad el magáról az Instagramon?
"hogy egy nő csak azért legyen melletted, mert megkeresed azt az összeget, amire neki szüksége van?"
Igen nekem ez bőven elég lenne...
Jöhetnél hozzám bármekkora pénzösszeget lobogtatva, max kiröhöglek :D
Nem nyitom meg a képet, biztos nem vagyok az a kategória - de akkor a logikád szerint a "pénzigényem" (ami nincs) is alacsonyabb.
Nem egy zsák pénzt akarok ölelgetni, hanem a társamat. Az meg nem tudja megvenni a szeretetemet.
Kaliber alatt mit értessz? Hogy ilyen külsejű, vagy hogy média személyiség?
Mert a kettő nagyon nem mindegy. Tök átlagos a teste ilyen csajokat százával találsz a metrón Budapest reggel is, akik tök átlagos letet élnek.
A médiás csajhoz a nettó 900 az édes kevés. Ilyen közegbe be sem kerülsz. A nettó 900-addal levegőnek fog nézni, nem is érintkezik azzal a társadalmi réteggel egy ilyem modell és vagy média személyiség. Napi 8-10 órát bent van az MTVA-nál, onnan hazemegy vagy edzeni. Nyilván a baráti és ismerettségi köre is ebből a rétegből kerül ki és vagy politikusokékból felső 1000-ből. A nettó 900ad az neki csak zsebpénz.
"Hogy ilyen külsejű..."
Igen a külső illusztrációjának mondtam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!