Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elegendő, ha két ember tetszik egymásnak?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi, kölcsönösen tetszünk egymásnak, ez egyértelművé vált. Mégsem fordul komolyabbra a dolog, semmi nagy lépést nem tesz felém. Mi lehet az oka? Barátnője van? Vagy csak nem kiváncsi rám komolyabban?2022. dec. 14. 17:13
1/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk ezt innen, ne haragudj, ha nyers vagyok, de tényleg nem értem az ilyen kérdéseket. miért nem beszélsz vele? :) nőként is tudunk kezdemenyezni.
2/11 anonim válasza:
Nekem is tetszett egyszer valaki, de 15 perc alatt kiderült, hogy van barátnője.
3/11 anonim válasza:
Külső megfog, belső megtart. - ezért kevés csak a külső.
4/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen az alaptermészete: introvertált, vagy extrovertált?
Te hogyan viszonyulsz hozzá? Jeleztél-e már felé, hogy tetszik neked?
Szerintem csak félénk. Légy vele kicsit játékosabb, nyitottabb, kezdeményezz te erőteljesebben.
5/11 anonim válasza:
Szoktatok beszélgetni? Ha igen, akkor nem akar semmi komolyat tőled.
6/11 anonim válasza:
vagy te nem viszonozod, vagy küldöd a jelet.
7/11 anonim válasza:
Mert nincs belső, ami megtart, csak külső, ami megfog.
8/11 anonim válasza:
Nem érdekled eléggé. Ha lenne is barátnője, az nem akadály, ha eléggé érdekled.
9/11 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az utolsó írja. Ha igazán fontos lennél neki, nem ismerné az akadályokat, inkább ledöntené. Persze normális keretek között.
10/11 anonim válasza:
Az, hogy tetszik valaki nem jelenti, hogy érdekel is. Vagy hogy akar kapcsolatot. Vagy lehet nem adottak a körülmények, pl házas vagy két hét múlva kiköltözik Amerikába.
Stb. A kölcsönös tetszés semmire sem elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!