Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinek már pocakja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek már pocakja van az már kövér a nők szemében?

Figyelt kérdés
Legalábbis ítt a GYKn egy férfinek van egy kis pocakja de úgy nem kövér, vékony lábak stb egy 177 cmhez egy 75 kg, akkor már kövér?
2023. ápr. 17. 17:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki le van pontozva, aki szerinte 4-es nem jó nő.

Unalmas már ez a lepontozósdi, hogy itt csak nőknek lehet véleménye.

Akinek tetszenek a teltebb nők annak lehet hogy ez az alak oké, aki viszont a vékonyabbakat szereti (mint én) annak max elmegy kategória.

Csinosnak semmiképp nem mondanám.

2023. ápr. 17. 19:38
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

31

Még mindig sokkal jobb nő, mint az a pókhasú férfi, akit a másik kérdésnél linkelt a kérdező, mint átlagos(!) férfit. ha az a férfi átlagos, akkor ez egy jó nő.

Na ezért nem lesz nektek átlagos nőtök a ti fogalmaitok szerint, mert máshogy értékelitek magatokat, mint a nőket.

2023. ápr. 17. 19:46
 33/40 anonim ***** válasza:
45%

#31 én vagyok az aki szerint a 4-es nem vékony, viszont jó nő, csinos, feszes, látszik hogy foglalkozik a testével. Úgyhogy tőlem megy a nulla neked.

Pedig engem is nulláznak, miközben nem leszólom a képet mivel vonzónak tartom a lányt, hanem csak meg merem említeni hogy nem ezt a testet nevezik vékonynak. Nem vékony, de szexis és vonzó, és nyilvánvalóan a másfél pipás nyomorék soha nem fog megkapni egy ilyen lányt.

2023. ápr. 17. 19:50
 34/40 anonim ***** válasza:

Én nem értettem egyet a kérdezővel, szerintem is elvesztette a realitásérzékét.

Olvastam a másik kérdést és láttam a csávókat akiket linkelt.

De itt kb mindenki nullára van pontozva, aki nem a ti véleményeteknek tapsol.

2023. ápr. 17. 19:53
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
18 te hogy nézel ki? Kíváncsi lennék ilyenkor, hogy akik azokat a nőket leszolják hogy nezhetnek ki. Mert ha nem vagy fullos akkor inkább kuss.
2023. ápr. 17. 20:15
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az kövér.
2023. ápr. 17. 21:54
 37/40 anonim ***** válasza:
94%
Egészen elképesztő férfi szemmel is látni, hogy le vannak szólva ezek a női testalkatok. Az első még oké, a 2.-ban és a 4.-ben is lehet hibát találni, de a 3-ast úgy jellemezni, mint „virslilábú bojler törzsű génhulladék”?? És pont az 1-2 pipás válaszolók szokták mindig a leghangosabban, telitorokból szidni a magas női igényeket, miközben egy tökéletes, szinte már modell alkatú nőt (3-as) genetikai hulladéknak minősítenek egyesek. Rendesen elképedtem én is. Felfoghatatlan módon pont az alacsony pipásak, akik kb. 80%-a azért alacsony pipás, mert szidja a nőket, és azért szidja a nőket, mert sikertelen náluk. Pont fordítva kéne lennie, elviekben nekik kéne megengedőbbnek lenni, ha ők a sikertelenek. Nem értem.
2023. ápr. 18. 04:36
 38/40 anonim ***** válasza:

" egy tökéletes, szinte már modell alkatú nőt (3-as) "

Láttál már valaha modellt? :DDDDDDDDD

2023. ápr. 18. 12:53
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
A hármas csaj gyönyörű alkatú. Tény, nem modell, mert ők piszkafák. Legyen mondjuk fehérnemű modell, ők szoktak ilyemn csinosak lenni.
2023. ápr. 18. 23:20
 40/40 anonim ***** válasza:
Azt áruld már el nekem kedves 1 pipás, hogyha a 3-as képen lévő nő bojlertörzsű, akkor mégis hogy lehet, hogy Dobrev Klárát szokták bojlernek hívni a fideszes szavazók, pont a testalkata miatt? Csak nem fogalmad sincs egyes szavak jelentéséről?
2023. ápr. 19. 03:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!