Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek már pocakja van az már kövér a nők szemében?
Mindenki le van pontozva, aki szerinte 4-es nem jó nő.
Unalmas már ez a lepontozósdi, hogy itt csak nőknek lehet véleménye.
Akinek tetszenek a teltebb nők annak lehet hogy ez az alak oké, aki viszont a vékonyabbakat szereti (mint én) annak max elmegy kategória.
Csinosnak semmiképp nem mondanám.
31
Még mindig sokkal jobb nő, mint az a pókhasú férfi, akit a másik kérdésnél linkelt a kérdező, mint átlagos(!) férfit. ha az a férfi átlagos, akkor ez egy jó nő.
Na ezért nem lesz nektek átlagos nőtök a ti fogalmaitok szerint, mert máshogy értékelitek magatokat, mint a nőket.
#31 én vagyok az aki szerint a 4-es nem vékony, viszont jó nő, csinos, feszes, látszik hogy foglalkozik a testével. Úgyhogy tőlem megy a nulla neked.
Pedig engem is nulláznak, miközben nem leszólom a képet mivel vonzónak tartom a lányt, hanem csak meg merem említeni hogy nem ezt a testet nevezik vékonynak. Nem vékony, de szexis és vonzó, és nyilvánvalóan a másfél pipás nyomorék soha nem fog megkapni egy ilyen lányt.
Én nem értettem egyet a kérdezővel, szerintem is elvesztette a realitásérzékét.
Olvastam a másik kérdést és láttam a csávókat akiket linkelt.
De itt kb mindenki nullára van pontozva, aki nem a ti véleményeteknek tapsol.
" egy tökéletes, szinte már modell alkatú nőt (3-as) "
Láttál már valaha modellt? :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!