Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinek már pocakja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek már pocakja van az már kövér a nők szemében?

Figyelt kérdés
Legalábbis ítt a GYKn egy férfinek van egy kis pocakja de úgy nem kövér, vékony lábak stb egy 177 cmhez egy 75 kg, akkor már kövér?
2023. ápr. 17. 17:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

#18 a harmadikról így nyilatkozol? Valami szerencsétlen, senkinek se kellő rusnyaság lehetsz, aki meg akarja bosszulni az őt ért visszautasításokat :D Neked fogalmad sincs mi az a bojlertest meg a virsliláb. Az a bajod hogy egy ilyen csaj soha a büdös életben nem fog leállni veled.

A többi.

Oké, az első kövér. Ez nem vita tárgya.

A második vézna, de nem rossz alap. 3 hónap alatt ki tudná formásítani magát. A bőre is rendben van. De a jelenlegi állapotában sincs egy magadfajta incelre szorulva.

A négyes kissé husi. Egy formás, feszes husi. Bőre szintén rendben, semmi löttyedtség, striák stb. A melle is csinos. A pasik nagy részének bőven megfelel.

Neked az lehet a bajod hogy még az 1-esnek se kellesz annyira ocsmány vagy.

2023. ápr. 17. 18:52
 22/40 anonim ***** válasza:
84%
Kissé husi, azért ezt sem mondanám. Maradjunk már meg a világban. Senki nem olyan, mint a photoshoppolt emberek.
2023. ápr. 17. 18:57
 23/40 anonim ***** válasza:
18%
#22 a 4-es nem vékony. Kissé husi, ahogy írtam, nem szívom vissza mert nem bántóan mondtam. De nem lehet vékonynak mondani. Erre az alakra szokták mondani hogy vonzóan, nőiesen telt. Feszes és bőrhibái sincsenek. Semmi negatívumot nem írtam róla. De vékonynak nem nevezhető.
2023. ápr. 17. 19:02
 24/40 anonim ***** válasza:
61%
Nekem ez vékony. 🤷🏼‍♀️
2023. ápr. 17. 19:04
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

#24 Ez nem ízlés kérdése. Itt egy vékony test:

[link]

Semmi baj nincs azzal a linkelt lánnyal, sőt. Látszik hogy sportol mert feszes és csinos. De nem vékony.

2023. ápr. 17. 19:13
 26/40 anonim ***** válasza:
46%
Az 1. a nőiesen telt, a 4. átlagos alkatú.
2023. ápr. 17. 19:13
 27/40 anonim ***** válasza:
86%

Pont nemrég olvastam twitteren egy ilyen komment láncot, ahol arról beszéltek (mindenféle nemzetekből), hogy mennyire elkúrta a generációnk testképét, hogy úgy nőttünk fel, hogy Bridget Jones kövér, Natalie a Love Actuallyből vaskos, Emma a dagadt spice girl. Emlékszem, mikor először hánytattam meg magam, és hogy a húgom, akinek látszottak a bordái, ököllel veri a gyomrát kaja után, mert az ebédtől megpuffadt a hasa.

Remélem, a kövi generáció egészségesebb, és nem lehet velük elhitetni, hogy egy normális, homokóra testalkat "husis".

2023. ápr. 17. 19:14
 28/40 anonim ***** válasza:
72%
Nekem akkor is vékony, ha elájulsz.
2023. ápr. 17. 19:14
 29/40 anonim ***** válasza:
57%

#28 A képen Kelly Brook. Gyönyörű, formás és szexis. De nem vékony. Ha elájulsz akkor se 🤷

[link]

2023. ápr. 17. 19:23
 30/40 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, olvastad-e a válaszaimat, azzal kezdtem, hogy nekem. Kelly Brook nekem nem vékony. A lány az utolsó képen nekem vékony.
2023. ápr. 17. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!