Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol találni olyan fiatal lányokat akik nehéz anyagi helyzetben van és nekik elég a lakhatás egy pasitól?
#36: És külön koszton lesztek, tehát ellátás nem jár a szálláshoz? De takarítanija azért kellene vagy hotelszolgáltatást nyújtasz? És ugye a törülközőket is cseréled naponta?
De a másik oldal is érdekel: jó vagy az ágyban és jól nézel ki? Mert ha csak a saját lakás és a fiatalság van meg, az édes kevés ám!:)
37. Nem feltétlenül lenne külön koszt. Igen megoldom az étkezésem veszek mondjuk egy kfiőzde kaját magamnak alapből de ha szól, hogy neki is vigyek valami kaját haza akkor persze megveszem azt is.
"De takarítanija azért kellene..." A porszívózással,mosogatás, rend rakással nincs nekem gondom azt csinálom én magamtól de a mosásban jó lenne ha segítene...
Azt meg, hogy milyen vagyok az ágyban nem tudom mert 22 éves voltam egyszer prostinal és azota csak ritkan voltam nővel(kb 3 alkalomal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!