Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol találni olyan fiatal lányokat akik nehéz anyagi helyzetben van és nekik elég a lakhatás egy pasitól?
Az egyáltalán nem jellemző hogy elég csak a lakhatás egy ilyen kapcsolatért cserébe a lánynak.
Sokkal komolyabb juttatásokat igényelnek, étkezés, tanulás, szórakozás, öltözködés, utazások stb
Az hogy ott lakhat semmi
12. Akikről te beszélsz azok inkább a sugar babyk...
De én nem ilyen lányokat keresek mert egy másik kérdésben ez ki lett tárgyalva és ott elmondták a krédezőnek, hogy az ilyen lányok még nem sugar babyk...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
10
Mutasd azt a felmérést! AMúgy lányok is ugyanúgy összeköltözhetnek és költöznek is . És a fiúk mit csinálnak? csak mert neki ksem gazdagabbak a szüleik. Újabb baromság. Ja, tényleg, egy ismerősöm valóban egyetem alatt költözött össze egy pasival. Igaz, már évek óta jártak és egy városban tanultak tovább.
"Ha én nekem 26 évesen a 20-30 éves lányok tetszenek az még elfogadható ugye?"
Ha szexről nincs szó, miért számít a kor?
Ha tényleg csak a segítő szándék vezérel vedd fel a kapcsolatot valamelyik segítőszervezettel, biztos örömmel veszik a jelentkezésedet.
Azon ne csodálkozz,hogy mindenki szexuális "szolgáltatást" lát a háttérben, mivel azt sem írtad hogy a takarításért/főzésért cserébe biztosítod a lakhatást.
Ennyire szociális érzékeny nem létezik,hogy semmiért "cserébe"idegennek lakhatás...
"Ha szexről nincs szó"
Jaj istenkém én kapásból a kapcsolat elején még nem várnám el ezt majd ha a nő is azt mondja, hogy mehet...
És már elnézést de nyanyák nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!