Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol találni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol találni olyan fiatal lányokat akik nehéz anyagi helyzetben van és nekik elég a lakhatás egy pasitól?

Figyelt kérdés
Tehát adott mondjuk egy tanár csaj akinek alacsony a bérezése és már annak is örülne ha megtudna ismerkedne egy fiatal pasival akinek jó a fizetése(nettó 600) a házában/lakásában el tud éldegélni, úgy hogy a pasi nem uralkodik felette és a fizetését is teljes egészében megtartja...
2023. ápr. 17. 09:07
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
57%

Az egyáltalán nem jellemző hogy elég csak a lakhatás egy ilyen kapcsolatért cserébe a lánynak.

Sokkal komolyabb juttatásokat igényelnek, étkezés, tanulás, szórakozás, öltözködés, utazások stb

Az hogy ott lakhat semmi

2023. ápr. 17. 10:42
 12/46 A kérdező kommentje:

12. Akikről te beszélsz azok inkább a sugar babyk...

De én nem ilyen lányokat keresek mert egy másik kérdésben ez ki lett tárgyalva és ott elmondták a krédezőnek, hogy az ilyen lányok még nem sugar babyk...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. ápr. 17. 10:53
 13/46 anonim ***** válasza:
56%

10

Mutasd azt a felmérést! AMúgy lányok is ugyanúgy összeköltözhetnek és költöznek is . És a fiúk mit csinálnak? csak mert neki ksem gazdagabbak a szüleik. Újabb baromság. Ja, tényleg, egy ismerősöm valóban egyetem alatt költözött össze egy pasival. Igaz, már évek óta jártak és egy városban tanultak tovább.

2023. ápr. 17. 10:57
 14/46 anonim ***** válasza:
10%
9. Azért nem börtön és akik nagyobbként kerülnek be azok a saját viselkedésüknek köszönhetik.
2023. ápr. 17. 11:09
 15/46 anonim ***** válasza:
78%

"Ha én nekem 26 évesen a 20-30 éves lányok tetszenek az még elfogadható ugye?"

Ha szexről nincs szó, miért számít a kor?

2023. ápr. 17. 11:39
 16/46 anonim ***** válasza:
32%
35 éves nem mehet?
2023. ápr. 17. 11:41
 17/46 A kérdező kommentje:
Ha hasonló a külseje mint neki [link] akkor igen.
2023. ápr. 17. 11:43
 18/46 anonim ***** válasza:
62%

Ha tényleg csak a segítő szándék vezérel vedd fel a kapcsolatot valamelyik segítőszervezettel, biztos örömmel veszik a jelentkezésedet.

Azon ne csodálkozz,hogy mindenki szexuális "szolgáltatást" lát a háttérben, mivel azt sem írtad hogy a takarításért/főzésért cserébe biztosítod a lakhatást.

Ennyire szociális érzékeny nem létezik,hogy semmiért "cserébe"idegennek lakhatás...

2023. ápr. 17. 11:45
 19/46 anonim ***** válasza:
68%
Miért számít a külseje?
 20/46 A kérdező kommentje:

"Ha szexről nincs szó"

Jaj istenkém én kapásból a kapcsolat elején még nem várnám el ezt majd ha a nő is azt mondja, hogy mehet...

És már elnézést de nyanyák nem kellenek.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!