Fiatalon hogy lenne érdemes megoldani a lakhatást ebben a helyzetben?
Ahol lakok, ott egy albérlet 80 ezertől indul,de a keresetemből ami ennek a duplája lehetetlen ilyen formában a lakhatást megoldani,
ami főleg apám miatt lenne esedékes aki hiába van pénzzel kitömve, képes elküldeni otthonról, mert ugye elkezdtem dolgozni és innentől a gyerek le van sz*rva. Sajnos ebben a hirtelen jött helyzetben nem tudtam előre felkészülni és utána nézni milyen lehetőségek vannak. A család többi tagja sem tud segíteni legfeljebb anyagilag valamennyit. Az otthoni konfliktust megoldani nem tudom hiába áll mellettem a család többi tagja mivel szüleim elváltak , így csak az a lehetőség maradt hogy külön költözzek.
Hát ez szörnyű lehet, felnőtt ember vagy és végre saját felnőtt életet kell élj?
Tyű!
Amúgy keress egy kiadó szobát akkor és máris feleződnek a költségeid..
Nekem 19 éves koromban autóbalesetben mentek el a szüleim, munkám nem volt, tapasztalatlan voktam, rokonok is sokmindenből kiforgattak, fél év alatt majdnem az utcára kerültem.
Bp-n albérlet így lehetetlen lett volna, akkoriban kerestem havonta 110et, egy átlag lakás albi ára meg 60körül mozgott
Végül székesfehérvár vonzáskörzetében kezdtem el nézelődni, munka van fehérváron is dögivel, olyan falut kerestem, ahonnan vonattal be lehet járni, jelenleg is itt elek, egy 2 szobás családi ház (kádár kocka), havi bérleti díj 30.000ft, rezsi átlag havi 20...
Targoncázok egy gyárban székesfehérváron, 250et megkapok.
Sok munkahely szállás is kínál, nyilván nem 5 csillagos szálloda, de a semminél több, es onnan könnyebb felfelé haladni.
Katonasag, meg a többi rendvedelmi szervek is adnak alberlet támogatást, ha tudsz jelentkezni es van kedved ilyen típusú munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!