Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Hogyan jut el egy férfi a párkapcsolatig? Hogyan jut el
egy nő a párkapcsolatig?
Volt olyan is, hogy a munkaadó és én is úgy döntöttünk, egymástól függetlenül, hogy nem nekem való a munka. Szerintem ne helyezd magad ennyire passzív helyzetbe, mert az ilyen gondolkodás nagyon rombolja az önértékelést.
2023. nov. 4. 09:55
Nálam volt már olyan, hogy elmentem egy interjúra, és nem is érdekelt, hogy felajánlanák-e később, én nem kértem belőlük mégsem. Ez kb olyan, hogy elmész egy vakrandira valakivel, és nem érdekel, hogy te kellenél-e neki vagy sem, ő neked tutira nem kell. Ez lehet, hogy néha kölcsönös, lehet, hogy néha vissza kell utasítani valakit, de NEM azért van nálad a döntés, mert van egy felajánlásod. Igenis akkor is van döntési helyzeted, ha nem lógat eléd senki egy lehetőséget.
2023. nov. 4. 13:08
43/54 A kérdező kommentje:
Kedves előző. A kérdés arról szólt, hogyan lehet eljutni a párkapcsolatig. Ha úgy döntesz, hogy a másik nem kell, és ez kölcsönös az nem vág a témába, lévén nem jön létre a kapcsolat a felek azonos kimenetelű döntése miatt.
Nem vita a célom, de akárhogyis nézzük a végső döntés azé, aki az "ajánlatot" kapta. Ennek függvényében az ajánlat tevő nem hozhat (az indulásról) végérvényes (pozitív) döntést, hiszen az a másik fél feladata, és lehetősége.
Az élet összes területén így van ez, ahol két fél szerepel, ennek oka pedig a másik szabad (beleegyező, vagy elutasító) akarata.
Aki az "ajánlatot" kapta, az az ajanlattól függetlenül ugyanúgy döntene. Vagy tetszik a másik, vagy nem, függetlenül attól, hogy rámozdul-e az emberre vagy nem.
2023. nov. 5. 10:26
45/54 A kérdező kommentje:
'Aki az "ajánlatot" kapta, az az ajanlattól függetlenül ugyanúgy döntene. Vagy tetszik a másik, vagy nem, függetlenül attól, hogy rámozdul-e az emberre vagy nem.'
Ez teljesen igaz, de nem cáfolja, hogy az ajánlat kapóé a végső döntés.
46/54 A kérdező kommentje:
Kedves 45-ös, amit írsz, amúgy egy másik jó gondolatot is hoz: az ember azt hiszi, ha próbálkozik, 50-50% az esélye, de ha nem próbálkozik, akkor 0%.
Nos egyik sem igaz.
A másik fél 100%-ban tudja, (ahogy írtad is) hogy tetszik-e neki az illető vagy sem, tehát nincs 50-50%! (mert nem próbálkozás alapú a kapcsolat, hanem vonzalom alapú) A próbálkozás csak felfedi a másik döntését, amit az amúgy is tudott már előre, csak a próbálkozó is megtudja.
Az sem igaz, ha nem próbálkozik, 0% az esélye, hiszen ahogy az előbb írtam, a másik 100%-ban tudja, hogy pl. van esélye, és ő is küldhet "jelet".
Kérdező, de te azt hiszed, hogy minden nő flörtbajnok. Biztosíthatlak, hogy nem így van, én pl nem vagyok az, félénkséggel utólag nézve több esélyemet elrontottam. És mivel a legtöbb férfi várja a JELET és nekem fogalmam se volt róla, hogy jeleket kell küldenem, de ha mondták volna, akkor se tudtam volna hogy MILYEN jeleket :D Én mint nő azt hittem hogy majd a férfiak fognak kezdeményezni, mert így van megírva a nagy könyvben. Erre kiderül hogy jeleket kell küldeni. Mire ezekre a dolgokra rájöttem... inkább nem részletezem. Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel. A nőknek sem adnak a párválasztáshoz használati utasítást. Még emlékszem is, hogy barátnőkkel próbáltuk elemezgetni ezt a "jel" dolgot. Valaki valami flörtölős könyvet is vett róla, és osztotta a tanácsot nekünk tudatlanoknak. Hát ennyire egyszerű ez a másik oldalról.
2023. nov. 5. 20:57
48/54 A kérdező kommentje:
Kedves előző!
Bőven elég, ha aktív vagy az adott férfi felé, ha keresed magadtól. Kimutatva, hogy fontos neked, figyelsz rá. Nem kell más jel. A kitüntetett figyelem bőven elég. Amit csak neki adsz.
Tedd oda magad. Írj rá, csörögj rá, légy aktív. A másik fél látni fogja, hogy nemcsak nyitott vagy, és passzívan fogadod a közeledését, hanem te is aktívan cselekszel "kettőtökért".
Semmi misztikus és semmi titok nincs ebben, s mégcsak nem is bonyolult.
Szerintem a 47-es nem erre gondolt, hanem az ezt megelőző fázisra. Amikor még nem téma az írjon rá vagy csörögjön rá a nő is, mert abban a fázisban még nem tart a dolog. Odáig el kellene jutni, és igen, ez nekünk, nőknek is tud kihívást okozni. Én sem vagyok jó "jeladásban". A szemkomtaktussal is meggyűlik a bajom, nehogy az legyen, hogy illetlenül bámulom vagy szánalmas hatást keltek vele, így sokszor inkább hagyom is. Pedig talán ezt vehetjük a 0. lépésnek, enélkül nem igazán indul el semmi. De lehet, hogy félreértettem.
2023. nov. 6. 05:20
49-es, jól értetted. Pont hogy a nulladik lépésig eljutni nem egyszerű sok nőnek. Mikor végre rájöttem, hogy jeleket kell adni, azután se ment egyszerűen, mert mi a túl sok, mi a kevés, elég egyértelmű voltam-e, vagy pont hogy már nevetséges vagyok? Áhh borzasztó :D Persze vannak bőven, akiknek könnyen megy.
2023. nov. 6. 07:03
Kapcsolódó kérdések: