Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jut el egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Hogyan jut el egy férfi a párkapcsolatig? Hogyan jut el egy nő a párkapcsolatig?

Figyelt kérdés
Érdekelne, ti hogyan látjátok. Legyetek kedvesek a válaszotok után írni, hogy férfiak, vagy nők vagytok. Köszönöm.

2023. ápr. 16. 20:04
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
79%
Ja, ha nem mozdulsz ra egy kiscsajra akkor kimondatlanul is elutasitottad. Konnyu azt hinni h minden lanynak konnyu de a ferfiak is csak a lanyok top 5%-aval veszik a faradtsagot h elhivjak randira aztan fizessenek mindent. Ha nem 10/7es legalabb nallam egy csaj akkor nagyon szimpinek kell lennie h vegyem a faradtsagot
2023. okt. 17. 10:19
 32/54 A kérdező kommentje:

Amit írsz, nem cáfolja az általam írtakat. Ha a pasi kezdeményez, de aztán visszalép, akkor bár az ő döntése volt a visszalépés, de szingli marad. Az mindegy a végeredményt tekintve hogy azért lépett vissza, mert a nő elutasította, vagy mert a nő kibírhatatlan valamely szempontból. Utóbbi esetben a nő még akarhatta a dolgot, ezért a férfin múlhatott a dolog, de előző esetben nem, csak belátta a nem-et.

Egy kapcsolat indulása mindig egy emberen múlik. Azon akinél próbálkoztak, a megkeresett félen. Akárcsak az interjún. De úgy is, ha meglátogatlak, te döntöd el, hogy beengedsz-e a házadba/lakásodba, vagy nem. Soha nem a próbálkozóé a végső döntés. Sőt, ha focizni szeretnék veled, s feléd rúgom a labdát, akkor rajtad múlik, hogy focizunk... és még sorolhatnám a példákat.

Jó is lenne ha csak rajtad múlna!

Bomba csaj: Akarsz engem?

Te: Igen!

Bomba csaj: Akkor a tiéd vagyok

1 millás állás: Akarod?

Te: Igen!

1 millás állás: Akkor fel vagy véve!

nem így működik.

2023. okt. 17. 10:21
 33/54 anonim ***** válasza:
72%
Ha eleg penzed es hirneved van csak rajtad mulik de a tobbseg tullusta es szerencsetlen h oda jussob
2023. okt. 17. 10:24
 34/54 A kérdező kommentje:
Akkor múlik rajtam, ha én kapom a megkeresést.
2023. okt. 17. 10:25
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem ugy erezni ai-al beszelgetek. Asszed leonardo dicaprionak kell 2 szot mondania h szexeljen? XD
2023. okt. 17. 10:28
 36/54 A kérdező kommentje:
Dicaprio jóképű, és vonzó, voltak nők akik hajtottak rá, ergo, ő dönthetett.
2023. okt. 17. 12:22
 37/54 anonim ***** válasza:
70%
confirmed, kérdező egy ai
2023. okt. 17. 13:35
 38/54 anonim ***** válasza:
84%

Lol 37. Élethelyzettől függ. De alapvetően a férfiak inkább szexre hajtanak, a nők meg inkább keresnek állandó kapcsolatot. Hogy minden összejöjjön, mindkét fél kompromisszumot köt.

Néha a nő belemegy egy kis szexbe, azt gondolván, hogy akkor a férfi vele marad. Néha a férfi elköteleződik, hogy legyen rendszeres szex.

2023. okt. 19. 20:50
 39/54 anonim ***** válasza:
Én már voltam jó pár interjún álláskeresőként, ami után én mondtam nemet a munkaadónak, miután visszajelezték, hogy felvennének. Szóval nem csak a munkaadó dönt, te is vizsgáztatod őket. Ezt csak azért írom le, hogy táguljon a világképed.
2023. nov. 3. 23:08
 40/54 A kérdező kommentje:
Kedves előző, mint mondtam, aki az ajánlatot kapja az dönt. Visszajeleztek, hogy felvennének, EZÉRT volt nálad a döntés....
2023. nov. 4. 09:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!