Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jut el egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Hogyan jut el egy férfi a párkapcsolatig? Hogyan jut el egy nő a párkapcsolatig?

Figyelt kérdés
Érdekelne, ti hogyan látjátok. Legyetek kedvesek a válaszotok után írni, hogy férfiak, vagy nők vagytok. Köszönöm.

2023. ápr. 16. 20:04
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
98%
Megtetszenek egymásnak, szexualis vonzalom alakul ki lehet rögtön, szimpátia és egymásba szeretnek ideális esetben, ennyi.
2023. ápr. 16. 20:05
 2/54 A kérdező kommentje:
Én úgy látom nem ugyanazon az úton jutnak el odáig.
2023. ápr. 16. 20:06
 3/54 anonim ***** válasza:
91%
Egyénfüggő és helyzetfüggő is természetesen, de legtöbbször úgy, ahogy leirtam.
2023. ápr. 16. 20:07
 4/54 anonim ***** válasza:
91%
Saját családalapítási vágy a domináns. Főleg akkor ha egy nehéz kapcsolatból jön ki az ember. Megnyugvást. Szerintem. Mivel stabilitást, és nyugalmat, tőrődést akar adni is és kapni is és már leszámolt mindennel ami érzelmi dolog.
2023. ápr. 16. 20:12
 5/54 anonim ***** válasza:
86%

Hat akkor hogy jutnak el? Ja, tudom, az itteni felfogas az, hogy a no ul otthon, tesped a kanapen es csak kivalaszt egyet a napi 120 jokepu ferfi kozul es azzal elmegy randizni, levizsgaztatja es ha megfelel, akkor esetleg lehet folytatas.

A ferfi ekozben vert izzad, heti 10x edz, a maradek idoben pick-up lineokat gyakorol es kutat az interneten, mindent elolvas a nokrol, szetizgulja magat, elmegy farokmutetre, lediplomazik gyorsan, hogy a randiig tudjon szerezni egy brutto 1,5 millios allast, vesz egy uj autot, eladja a hazat es vesz abbol is egy ujat, hatha igy mar megfelel majd es nem kell tobbe a test parnajaval aludnia.

Erre gondoltal?

2023. ápr. 16. 20:14
 6/54 A kérdező kommentje:

"Erre gondoltal?"

Kb.

2023. ápr. 16. 20:17
 7/54 anonim ***** válasza:
93%
pontosan, ahány ember annyi féle élet és út.
2023. ápr. 16. 20:22
 8/54 A kérdező kommentje:

Szeretem a társkeresést a munkakereséssel párhuzamba állítani, ugyanis nagyon hasonlóak egymáshoz.

A férfi próbálkozik, a nő dönt. Az álláskereső próbálkozik (interjúra megy) az interjúztató dönt.

A férfi szerintem úgy jut el a párkapcsolatig, ahogy az álláskereső a munkához, a másik fél dönt.

A nő úgy jut el a párkapcsolathoz, ahogy a munkavállalót kereső cég, kiválasztja a jelentkezők közül a számára megfelelőt. (vagy annak tűnőt)

Tehát nem ugyanaz a két nem útja a párkapcsolathoz.

Persze, ha a nő hajt a pasira, akkor a fickó dönt. (mindig a megkeresett fél hozza a végső döntést)

2023. ápr. 16. 20:30
 9/54 A kérdező kommentje:
javítok: a férfinak akkor lesz párkapcsolata, ha talál olyan nőt aki nem utasítja el, ahogy az álláskereső is akkor talál munkát, ha nem utasítják el az interjún.
2023. ápr. 16. 20:32
 10/54 anonim ***** válasza:
80%

És akkor most mi van?

Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Egy párkapcsolathoz is, egy baráti kapcsolathoz is, meg egy munkakapcsolathoz is.

Nem a fickó/csaj dönt, mivel mind a 2en döntenek. Bármikor mondhat bármelyik nemet. Ha a csaj lepattintja a fickót, az mondhatja, hogy akkor nem próbálkozik újra.

2023. ápr. 16. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!