Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főleg a férfiak miatt vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg a férfiak miatt vagyok incel?

Figyelt kérdés
Most úgy érzem hogy főleg a férfiak tehetnek arról hogy ilyenek a mai nők, egyszerűen hihetetlen ösztönlények tényleg csak a lyuk érdekli őket, egy társkeresőn is az összes nőre ráírnak, minden nőt jobbra húznak... tisztelt a kivétel persze.. Ha van egy fénykép egy nőről Facebookon, tiktokon, egyéb közösségi médiában, akkor csomó férfi odaírja hogy csini vagy meg tetszel és társai, amikor én szóba sem állnék ilyen nővel olyan csúnya tehát mert igényeim vannak úgy érzem hogy esélyem sincs barátnőre, hiszen még a csúnya nők is válogathatnak a sok ösztönös kanhuszár között így nyilván elszáll az igényeik a nőknek
2023. ápr. 16. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mindenki más hibás csak te nem. Ez a hozzáállás sokat szokott segíteni..
2023. ápr. 16. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Igen egy férfi miatt vagy incel, magad miatt. Mert nem fogadod el a szintedet.
2023. ápr. 16. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

Én hálás vagyok az inceleknek, mert így több lány jut nekem

22F chad

2023. ápr. 16. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Te azért vagy incel, mert az akarsz lenni. Az is maradsz, valami azt súgja 😃
2023. ápr. 16. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy egyszer egy bölcs mondta

Incelkedik az incel,

Incel akar lenni

2023. ápr. 16. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!